Wiho, en bild kom fram!

2009-09-28 @ 22:02:44
Japp, det är sant. Jag har pluggat massvis nu på bara spanska. Lite trött på det ämnet just nu faktist. Men man måste ju. Provet är imorgon bitti. Så det blir inte någe mer plugg på det. Men jag får väl glutta igenom alla mina papper som jag har skrivit i. Känns nog lite bra att ha koll på vad jag gör. Nog om plugget.


Jag har fått prao plats på reklambyrån. Super kul! Jag får hänga med en fotograf på hans arbete. Får nog antagligen göra mera saker, men det har jag inte nån sån stor koll på.

Imorgon är det också gymnasiemässa på Conventum. Så jag och mina kompisar får väl dra dit efter skolan eller något antar jag.

Nu har verkligen alla killar fått för sig att snagga sig. Det går bort fullständigt enligt mig iallafall.
Vad tycker ni? Är det snygg eller inte med rakat?


Älskling<3
Fick bli en bild på min älsklingskille!


PoK// JuliaSöderberg

Grattis till blivande föreldrar!

2009-09-27 @ 22:15:54
Idag vaknade jag upp utan min pojkvän. Bedrövligt!
Började plugga spanska och hoppade in i duschen. Fixade mig till m-berg. Skulle nämnligen köpa en liten present till blivande familjen mitt framför oss. Dom har fått besked från Colombia nu att dom har fått en liten bebis på 5 månader. En spansk kille kommer jag nog säkert få vara barnvakt till här framöver. Så nu snart om en vecka redan så åker dom ner till Colombia och hämtar gossen. Då är dom nere där för att vänja sig och med massa annat grejs som måstes göras. Så jag är sjukt glad för deras skull och jag säger grattis! Nog om det. Mamma köpte en jeans tunika till mig och en vit spets bh som jag behövde. Lite påfylling i garderoben är alltid bra! Ja, klockan är faktist 22.07 så jag orkar faktist inte pallra mig upp och fota mina fynd från dagens lilla shopping runda. Så det får faktist räcka.
Har inte gjort så mycket annars, pratat i telefon i 1 timme och 1 minut med Mikaela min goda vän. Alltid kul. Sen har jag pluggat lite till och sådära. Inte så mycket mera för idag. Imorgon blir det skola och besöka apoteket och fixa lite grejer med vännen Mikaela. Annars inte så mycket mer. 
 
En sak på långsikt är att jag och Hanna Madheim ska ta hål i naveln nu snart om kanske nån vecka eller så. Jag är verkligen taggad för det, och jag skiter it om det gör ont. Det får jag tåla!

William Åhlund är kung!

Nu vill Jullan sova, så godnatt!

Simonhjärta!

PoK// JuliaSöderberg

Huller om buller

2009-09-27 @ 00:06:59
Har sovit hos simon i onsdags till torsdag. Super mysigt! Sen på torsdagen så sov jag hemma. Mamma ville det visst. Så ja, för hennes skull. Sen fredag tills idag så sov jag där också. Jag älskart. Och dels så har jag bara kollat hockey varje dag också. Jag rätt så på om det. Jag gillar alltså hockey! Så ja, jag har fått suttit i Moab-hallen i cirkus 6-7 timmar sammanlagt nästan. Så jag har frysit och haft likbleka händer och fossingar. Men vad gör man inte åt sin pojkvän? 
Själv har jag varit trött och illamående. Är nog pga. pillret jag tog i torsdags. Det sög balle, men jag var tvungen att görat. Så förlåt alla som har träffat mig om jag inte har varit på humör eller pratglad. Simon har nog mest fått stått ut med mig. Heh, men han klagar inte.
Nu vill jag sova. Jag är sjukt trött.
Btw, idag så hade jag och Simon hela huset för oss själva. Åt pizza från Valentino och kollade lite på She´s the man. Den är sjukt bra, även fast att jag har sätt den miljarders gånger. Sen så kom Hanna och Berga förbi. Kollade fotboll, Barcelona vs (kmr nte ihåg). Zlatan gjorde mål igen! 5 mål på 5 matcher. Han är ju lite guld. Snacka om tur... Sen så drog alla igen och Simon också lite senare en Hanna och Berga.
Sen nu vill jag sova och jag älskar min pojke mer än allt annat.


P.s. Bildbrist! D.s

PoK// JuliaSöderberg

Förlåt, dålig uppdatering...

2009-09-24 @ 18:57:27
Jag har inte uppdaterat på en hel vecka kanske. Vet inte. Men jag har inte haft tid. Förlåt alla!

Har gjort en hel del saker faktist. Men kommer knappt inte ihåg.
Igår så har jag varit med William, Adam, Martin och massa mera killar och kollat ösk-ifk gbg på behrn. Kul!
Sen så när jag kom hem där ifrån så drog jag hem till älskling. Sov där. Sen idag så kollade jag på när han tränade lite hockey med william, filip och några till. Sen senare så åkte vi hem och så. Kolla Big mommas house (stavn.). Sen drog jag hem till mig och då kom Hanna! Great! Drog direkt till torget och fixa lite grejer. Sen kom vi hem och nu sitter vi här. Ska snart dra iväg och kolla hockey träning igen. Sen så blir det myskväll med Hanna, Simon, William och Oscar. Det gillar vi.

Och jag har tyvärr inga nya bilder att ladda upp. Så mja.
Det här får bli dagens uppdatering.


PoK// JuliaSöderberg

13 september

2009-09-13 @ 11:23:50
Kort sammanfattning från min helg.

Fredags;
Skola
Kumla marknad med Mikaela (Köpte marknads nougat, smaka bajs!)
Hem till Mikaela
Hennes pojkvän kom (Daniel)
Gick ut och gick vi tre
Kom in
Åt
Jag cykla hem
Somna

Lördag;
Vakna
Åkte till Askersund (Chokladmässa)
Kom hem
Fixade mig
Drog hem till älskling
Myste
Kollade "Män som hatar kvinnor"
Somnade
Jag drog hem
Somnade

Söndag;
Vaknade kl. 10
Åt frukost
Kolla tv (nyhetsmorgon, faktist rätt så intressant. En kille som inte hade några armar eller ben.)
Klockan är nu 11.19 och jag sitter framför datorn

Framtida;
Fixa mig
Åka till marieberg och byta min klocka
Åka till älskling
Sen vet jag faktist inge mera
Jag återkommer väl

Nu ska jag sluta skriva...


PoK// JuliaSöderberg

T O R S D A G

2009-09-10 @ 21:56:53
Hej hej everybody!

Skola idag. Sög, men vad ska man göra åt saken? Nada!
Aja, sen kom jag hem... satte mig framför bordet och åt som en häst. Kollade Simpsons, som jag typ hatar. Esch, dom är söta.
Sen så ville älskling att jag skulle komma över till honom en sväng. Så jag tog bajken och trampade ända hem till honom. Han var ju sjuk. Men nu så var han tydligen bättre! YES! Det kändes så enormt härligt att få kramas och hålla om varandra igen. Det gillar vi. Och jag saknade hans närhet och hans andetag, aah...och så vidare. Sen vid 18.50 så var jag tvungen att trampa hemmåt igen. Han skulle faktist till hockeyn och prova nya match ställ och ta kort. Så mja. Då var jag ju hemma igen som sagt.
Tog fram engelska läxan och skulle översätta en låt. Iron maiden också. Som är mitt HAT OBJEKT. BLÄÄÄ! Låten var ju inte det finaste heller. Men den texten förstog jag mej inte på riktigt. Så jag fick faktist hjälp av min moder.
Men emm, jah. Sen vart det idol. Gulligare tondövare kan man kalla det! Ohja.
Lovade mamma att plugga nu efter idol. Men emm, ja. Jag hamnade ju somsagt här framför datorn. Ajjabajja Jullan. Dags att återgå till plugget.

Hasta la vista, Bye bye!


// JuliaSöderberg


09-09-09, coolt va?

2009-09-09 @ 22:51:32
Idag var det skola. Helt som vanligt...förutom vid kl.1. Då gick stapeln. Skoljoggen var på g! Alla sprang som yrväder där på grusvägen i villaområdet där jag bor. Haha ujuj, vilket liv. Tyvärr så var jag också en sådan som ville kuta som alla andra töntar. Haha men jag saktade faktist av och sprang hela 8 kilometer. Kom kanske 6 av tjejorna. Heh...tack tack, jag är ju hur bra som helst. Huh, sa jag nått? Aja, nog om det...
Fick med mig Mikaela hem också. Käkade pankisar och kollade top model 4. Vart så frestade att själva fotta lite. Såklart så gjorde vi det också... Heh. Vart massvis med kort. Men många vart tyvärr jätte knasiga. Iallafall på mig om man inriktar sig mot en person. Men men. Jag blir tyvärr sällan bra på kort om man ska vara riktigt ärlig.
Men ni får väl känna på några smakprov på våra smexiga pict.
















Esch, det får räcka. Nu vill jag sova. Jag är jätte trött.
Puss och godnatt alla.

PoK// JuliaSöderberg

08-09-09

2009-09-08 @ 21:19:59
Hej alla fans!
Nä jag skoja faktist bara... Shit the same.
Simon är sjuk. Tyvärr så smittade jag honom när jag sov hos han i helgen. Förlåt älskling!
Hade prov idag. So (eu, i-land och u-land). Jag hoppas att det gick bra. Men jag är verkligen inte säker på det. Höh!
Sen efter skolan tog jag en sväng förbi min sjuke pojkvän. Ville krya på honom lite. Kändes bra, jätte bra! Sen så drog jag hem till Lovisa med Mikaela. Vi snackade och provade kläder och mja... inte så mycket mer. Lovisa skulle nämnligen till sjukhuset och ta spruta. Gardasil (stavn.). Jag ska också ta det. Super bra verkligen. Kostar 1800 kr, men vad gör det? Mamma betalar ju. Haha. Seriöst så är det jätte viktigt.
Emm ja. Sen så drog jag och Mikaela till Haga. Gjorde inte så värst mycket. Träffade på några kompisar. Hehe, alltid kul med sällskap. Senare drog vi in till henne. Pratade massa minnen. Kan verkligen berätta i evigheter om allt med henne!
Ja, sen vid 19.45 drog jag hem. Idol börja ju! Super mysigt. Det ger mig verkligen höstkänsla faktist. Jätte gosigt att krypa ner i soffan med en stickad, stor mysig tröja och stora mjukis byxor. Sen en kopp varm choklad eller vanilj te med kanel i. Mums!
Appropå idol... Elin Kling blir idols nya stylist. Hennes första tv jobb. Grattis!
Nu måste jag hoppa in i duschen. Måste tvätta håret.
Jag, Julia, grön, skogstorpskolan ska springa skoljoggen imorgon. 8 km också! Slå den ni! Haha oho... om jag har kondition? Tveksamt faktist. Pinsamt. Riktigt pinsamt!

Aja, måste duscha!


P.s. Kanske dags för bild. Men blir ingen ny. Har inga. D.s.





PoK// JuliaSöderberg

En snabbis, kolla in bloggen!

2009-09-07 @ 18:18:36
Gå in på www.jjuno.blogg.se. Sjukt bra blogg om just du skulle vilja få upp ditt självförtroende, har frågor om livet, sex och samlevnad. Då kan du gå in på hennes blogg och små läsa igenom. Det gjorde jag. Det var jätte bra. Lovar dej!

Ha det bra.
Måste återvända till pluggandet nu! Tjing!

PoK//JuliaSöderberg

Skoltrött, REDAN?

2009-09-07 @ 17:47:20
Jag har varit hemma i 6 dagar nu sen jag var sjuk. Från tisdag tills söndag. Asså hallå? Lär jag inte vara pigg och frammåt? Kanske kan bero på mina mensverkar? Ah kanske. Eller vad tror ni? Men aja... måste återgå till mitt pluggande. Har nämnligen inte pluggat än idag. Mamma skulle ju förhöra mig när hon kom hem. Så, raska takter Julia!
Måste sluta skriva!

P.s. (Igen)... Har inga bilder. Kameran är urladdad. Orkar inte ladda den.D.s.

PoK// JuliaSöderberg

Spenderades hos pojkvännen 5-6 september

2009-09-06 @ 17:09:59
Hej hej allihoppa!
Sov hos min älskling inatt. Myso såklart! Kollade sverige mot ungern också igår. Det var ungern va? Kommer inte ihåg. Visste att nån i sverige skulle göra mål i sista sekunden. Liksom är man bra elr? Det var zlatan om ni inte visste det. Senare så gosade vi och sen somna.
Vaknade upp hos älsk också såklart. Liksom vad annars? Haha... sen vid kl.3 typ så drog jag hem. Massa plugg och sånt som jag gör nu. Ska hinna med att färga håret mörkt också. Så ja... vi får se vad jag hinner med.

Justja...jag var ju på marieberg innan jag åkte till simon. Var med sötnöten Mikaela. Dagens köp;

Mitt efterlängtade osis+ - Bellbox 98 kr
Svarta leggings
med dragkedja vid tristen - BiK BoK 149 kr

Nu måste jag fortsätta plugga. ADJÖSS!

P.s. Ingen bild idag.D.s

PoK// JuliaSöderberg

Photoshop!

2009-09-04 @ 13:34:54
Att vara sjuk är inte kul! Men ganska okej att faktist få vara hemma och ta det lugnt och fixa och dona lite hemma ensam.
Jag har skaffat photoshop. Super glad är jag! Satt hela kvällen igår. Hih, nu har jag ju tyvärr tröttnat lite för jag är ju hur usel som helst! Haha...men jag lär mig (får vi hoppas).
Nu ska jag nog fixa mina naglar och hitta på nått intressant. Kollade på Fokis blogg precis, så jag vart lite inspererad av alla hennes konstverk av sina naglar. Men först ska jag nog hoppa in i duschen och ha nått litet spa. Jätte skönt faktist! Det behövs när man är sjuk.
Ahh... Nu ska jag dra mig till duschen.
Jag saknar min pojkvän enormt, liksom en som jag kan pussa på och gosa med. Det behövs.
Aja, ciao alla!


PoK//JuliaSöderberg


Älskar dig<3



Hej hej alla människor!

2009-09-03 @ 11:51:10
Sjuk idag fortfarande. Trist, jag vet! Men jag mår faktist bättre. Jag har bara ont i halsen. Men jag försöker låta bli att tänka på det så mycket.
Nu sitter jag uppe och är rätt så pigg och kanske ska ta och beställa osis+ eller så köper jag den på en hårsalong. Jag har nämnligen haft den förut. Mitt hår fick volym på direkten, och det är ju det som är poängen. Men det finns en sak med den... Håret blir slitet och tovit och ser lätt smutsigt ut av den. Så det finns ju både för och nackdelar. Tyvärr! Men jag saknar den verkligen. Och jag behöver den. Jag kan inte använda hårspray, för det lägger sig ner direkt. Och jag får ju ta slut på hela flaskan då och det är ju verkligen inte bra för håret. Och flaskan tar ju slut också. Så det är bättre att ta lite än för mycket. Så då satsar jag nog hellre på osis pulvret som håller volymen uppe och som inte tar slut. Det var mitt lilla argument om det. Slut om den saken.

Jag bloggar kanske senare. Puss och kram skumbanan

//JuliaSöderberg


                                                  
                                                                         osis+
                                                                 
                                                         

Sjuk

2009-09-02 @ 09:05:58
Ja, jag Julia har blivit sjuk nu igen. Kanske var ett tag sen jag var sjuk. Tror nog att det senaste var körtelfebern. Och det är för cirka 6-7 månader sen. Men det känns faktist som att jag var sjuk för inte alls så länge sen.
Men nu ligger jag ensam hemma i soffan med min laptop i knät och kollar på vakna med the voice och ska snart leta på min veckorevy tidning som kom till min brevlåda igår.
Juste, kanske borde säga vad jag är för sjuk... Jag har/hade feber och halsont och ont i kroppen. Liksom man blir ju lite rädd. Man vill ju inte ha svininfluensan heller! Men man får väl hoppas på det bästa!
Nu ska jag inte skriva mer. Jag orkar inte, utan jag ska kolla lite gamla häst bilder från min hästperiod.

Hasta la vista, baybay!

PoK// JuliaSöderberg
Jag på Muskot från Sjöstjärnans ridläger.