I´M SORRY

2011-12-30 @ 15:21:46

Min dator har tyvärr laddats ur och jag har ingen sladd vilket betyder att jag inte känner mig motiverad att blogga när jag inte kan slänga in mina bilder som gör hela bloggen. Jag har knäppt en hel del bilder som jag ska lägga upp sen när jag väl har min dator igen. Förlåt så mycket. Men håll ut! Lovar att jag kommer tillbaka!

TOMTEN JAG VILL HA EN RIKTIG JUL, EN SÅN SOM MAN HAR NÄR MAN ÄR LITEN

2011-12-23 @ 20:00:17
Vaknade med halsont hos S imorse. Ledde till att jag bara blev sämre. Tack Gud att jag blev sjuk dagen innan julafton. Nu är jag så varm så att jag snart tror att jag har feber. Men detta krigar jag mig igenom. Julafton är älskvärt!
Idag har jag kollat på Nu är det jul igen 2, ätit kolor, griljerat skinkan, ätit skinkmacka och tillsist har jag slagit in det sista av julklapparna och jag har snörat så mycket så att min tumme blöder. Nu ska jag kila till soffan och kolla på Uppesittarkvällen. Något som tillhör traditionen.
Ha en riktigt bra kväll nu inför julafton och mys riktigt mycket. Kärlekskramar från tomtenissen Julia! Hörs imorgon!

INATT DÅ JAG DRÖMDE

2011-12-22 @ 10:57:37

CHRISTMAS?

2011-12-21 @ 09:46:34

Igår hade jag och Simon en liten minijulafton. Vi kommer inte hinna ses innan julafton eller dagen efter så vi hade lite försprång. Jag fick lite klappar, bla. den snygga skjortan från Rut m.fl.
Idag är det julavslutning på Plusgymnasiet och säkert din skola med. Men först ska det ätas julmat.

NACKSPÄRR

2011-12-17 @ 13:11:10
Nyss hemkommen från Simon. Har haft det jätte mysigt. Somnade i hans knä igår framför tvn. Åh, det är mysigt. Imorse så fick jag iallafall nackspärr, det var inte lika mysigt. Har nu fastnat i soffan och kommer nog inte komma upp på ett tag.
Imorgon har jag ju såklart också match, och jag antar att jag inte kommer kunna spela då vilket suger.
Nu är jag hungrig som ett gnu, får nog rota lite i kylskåpet.

TWO WEEKS

2011-12-13 @ 15:01:58

SKÄMS

2011-12-10 @ 10:06:56
Har inte bloggat på ett tag, tyvärr. Kommer nog slänga in veckans bilder senare idag när jag får tid.
Idag vänder serien och idag är det match mot Kopparberg hemma. Ska bli kul. Vann med 15-22 förra helgen.
Igår var jag ledig, vilket var skönt. Tog en sväng mot stan och träffade Simon. Köpte lite julklappar. Sen som sista mening på detta inlägg så vill jag säga att jag har världens bästa pojkvän!

JULIA SCHEIDER ELITE MODEL

2011-12-07 @ 13:02:51

WHAT A DAY

2011-12-06 @ 22:26:17
Denna dag har varit händelserik!
Skolan var som vanlig, nästan. Fick sluta tidigare på engelskan om vi ville, MEN... vi jobbade klart uppgiften! Jag och Ida drog vidare till Marieberg. Tog en latte och hängde lite. Därefter åkte vi hemåt och tog det lugnt. Sen var det träning och det var som vanligt bara att den var en timme lång idag. När vi kom till Centralstationen så mötte vi på Tony, en gubbe som luktade en aning lite alkohol. Han pratade med oss i minst 10 minuter. Han tackade oss så mycket för att vi hade vaktat när han var på toa och som tack för det fick vi en varsin penna. Han förgyllde våran kväll. Fick reda på mycket om hans liv. Trevlig gubbe det där. Haha... Tillslut så hade Tony gått och vi satte oss på bussen. Fick sen ett samtal av Patrik och han sa att vi skulle hoppa av vid Södra Station så vi hoppade av. Bakom bussen var Patrik så vi åkte med honom. Han berättade att han ska flyga till Gran Canaria inatt kl 04.00. Somsagt så var det en spontan resa som blev bokad igår. Såklart så ville jag följa med. Och det fanns en plats kvar tur och retur, fast på ett annat flyg. Jag blev helt exalterad och jag ville verkligen följa med. MEN, attans! Skulle jag ha fått för skolan och mamma så hade jag suttit på flyget till Spanien kl 9 imorgon bitti. JESUS KRISTUS!

SEGER OCH ÅRETS FÖRSTA SNÖ

2011-12-04 @ 21:35:09
Nu är jag åter hemma efter match i Kopparberg. Blev seger med 15-22! Super kul som vanligt. Har haft ungefär 4 raka segrar nu tror jag. Säkert mera? Toppen! Sen var det snö i Kopparberg också. Hur underbart är inte det? Fick ännu lite mera julkänsla nu. Gott!
Nu har jag gosat ner mig i sängen, men måste dra mig upp snart igen för att borsta gaddarna.
Imorgon är det skola, sen ska jag ha salong i skolan och massera våran idrottslärare... Sen är det handboll igen som gäller. Åh vad jag älskar det!
Dålig bildkvalité. Men somsagt! Första snön detta år som jag ser. Nu vill jag åka skidor!

NEW LOVERS

2011-12-04 @ 21:26:25

JAG KLAGAR INTE

2011-12-03 @ 18:49:46
Är hemkommen från Örebro. Gick på stan en sväng med mor och skulle handla lite julklappar. Men det blev snarare julklappar till oss själva. Kom hem med två stycke röda jackor och ett par nya dojjs. Bild på skorna och jackan kommer efter julafton, eftersom att det faktiskt är en julklapp. Huhu, och jag kan verkligen inte vänta. Lycka! Åt lite mat hos mormor och morfar efter tripen på stan också. Nu ska mor åka till sin kompis och jag ska snart åka till min man. Ganska go lördag faktiskt!

PLASTIC JACKET - NEW IN

2011-12-03 @ 18:44:18
Rea på New Yorker 399 kr / 699 kr

GOD JUL JULIA ÖNSKAR TOMTEN

2011-12-03 @ 18:41:36
Har nu fått en julklapp lite för tidigt, men öppnas på julafton. Kan inte vänta!!!!

FRIDAY

2011-12-02 @ 21:08:39
Efter en seg och lång vecka så känns det gott att sitta hemma ner burrad i soffan med min kära mor. Har ätit räkor och pasta och en liten skvätt med chili. Nu sitter vi i soffan och tittar på idol och jag kan redan säga att det är La Fondell och Mr. Stjernberg som ska stå på finalscenen.
Imorgon ska jag och mamma fixa lite julklappar. Är då näst intill klar, men vad gör man inte för dem man tycker om? Sen ska vi troligtvis baka lussebullar. Sen på kvällen ska jag träffa min man. Klickar väl på en bra rulle och gosar ner oss i soffan.
På söndag är det gameday i Kopparberg, vilket betyder att vi kommer ta hem!
Nu måste jag ringa och rösta på La Fondell!!!