Lan

2009-07-24 @ 20:09:06
Ujuj...Igår kväll vid kl 9 så åkte jag till gamla brandstation där folket höll hus undergårdagen/idag. Senare kom det ännu mera prickar. Så där i den lokalen var vi kanske 15-20 stycken. Körde singstar, dator och något mer spel. Heh. Vi gjorde ju såklart inte bara det utan vi pratade, dansade, drack, åt, skratta, löka...aah, allt möjligt! Sen drog nåra hem. Så vi som sov kvar vart bara 8 stycken tror jag. Jag och Jesper gick och la oss allra först.  Klockan var ju somsagt 6 då...så ja, då borde ju dom andra inte ha gått och lagt sig alls. Utan dom drog hem under morgonen. Men vi som sov, jag, Jesper, Nathalie och Sara vaknade kl. 10. Men vi drog oss upp. Jag fick ju dock ligga på golvet pga Jesper putta bort mig från min säng. Jag hamnade på golvet...senare kom Nathalie och Sara och hoppa upp i min säng där Jesper låg och snutta. Så emm jaa...jag pallade inte höra Saras garv hela morgonen. Så jag movade på mig och gick och la mig under bordet. Knasigt places. Så nu har jag oerhört ont i ryggen.
Hände inte så mycket senare. Utan jag kom hem och åt frukost. Sen slappade jag. Sen dusch och fix. Skulle nämnligen dra till Örebro med mamma och Linn. Skulle köpa filmer...men vart ju då ännu mera.

Korallröd vind jacka- Åhléns
Rouge Max Factor- Åhléns
Twilight- Åhléns
Magnet tavla- Åhléns
Rit block- Åhléns
Vit nagellack- Åhléns
Familje almenacka- Åhléns
3 disc collection- Åhléns


Allt var ju inte mitt...utan både mammas och Linns.
Jackan var min, rougen är min, Twilight, nagellacket och 3 filmerna!

Nu måste jag äta! Laddar upp bild senare!

PoK// JuliaSöderberg

Jobba i trädgårn

2009-07-23 @ 13:34:17
BLÄÄÄÄÄ SÄGER JAG BARA!

Jag måste gå ut och fixa trädgårn nu! Fy bubblan. Jag som ville fixa mig och dra ut till nån eller nått. Men nehe...Nåra timmar tog det visst. Kul? NÄÄÄ!
Men jahapp...kanske blir hem till Nathalie och lana ikväll. Vem vet? 

Men aja...see ya!


PoK// JuliaSödeberg

Tjollahopp!

2009-07-19 @ 00:21:12

Tja tja!
Förrgår; Sov hos älskling. Det var mysigt bara att jag somna hela tiden. Höh.
Igår; Vaknade där, myso. Sen hem och slappa. Sen tog jag och mamma en sväng till Hästhagsbrottet. Värkligen ett mysigt place om man gillar chill på stranden. Verkligen nått jag rekomenderar för dom som bor i närheten av Örebro. Ligger i Hällabrottet. Sen drog vi oss hemmåt. Alltid mysigt att vara med mamma alone. Heh. Sen så fixade jag mig och drog till Grill center där jag mötte bästa Nathalie. Sen kom vi fram till gänget som bestod av Oscar, Erik, Isabell, Patrik och Lovisa. Heh... vi hade kul. Senare kom Ellinor. Sen drog jag hem vid kl 1. Fick sällskap med Nathalie och Ellinor.
Sen läggdags.
Idag; Vaknade kl 12. Dega hela dagen verkligen. Sen drog jag till älskling. Vi stack till Statoil och köpte pigelin och tuggummi. Mums. Sen gick vi till Haga skolan. Var där ett tag. Sen drog jag hem och åt. Sen kom jag tillbaka. Så då gick vi ner till källarn och myste. Hah vart påkomna av Filip. Pinsamt! Yess!! Men vi drog upp och kollade Madagaskar. Den är bra.
Sen drog jag hem vid kl. 11.
Sen nu är kl. 00.18. Så det är nog dags att sussa. Eller vad tycks? Jo...godnatt och sov gott alla!


PoK//Julia Söderberg

Kväll/natt hos Ella med Nathalie & Johanna

2009-07-14 @ 15:40:39
Tjetje!
Kvällen/natten tillbringades i stortsätt hemma hos Ella. Lagade tacos och kollade Barnhemmet. Jag skrek två gånger. Proffsigt av mig. Yes! Sen drog våran saknade Johanna hem. 
Så då så vid eller nått så tog vi på oss pyamas. Sjukt gulliga var vi! Så då sprang vi ut med pyamas hem till Anton Holm. Så vi våldgästade Anton, Oscar och Patrik. Skoj! Vi kollade Silents Hill. Inget jag rekomenderar. Men Barnhemmet rekomenderar jag absolut. Se värd till tusen. Juste...eftersom att filmen inte var så bra så hoppade vi i poolen istället och badade med kläder på oss. Så duktiga vi var. Då var klockan 4 kanske när vi gick upp ur poolen. Så vi sprang hem sen med blöta kläder på oss. Sjukt kul var det. Måstes göras om! Ohja, jag rekomenderar nattbad.
Hih, nu har jag slappat för mycket. Borde resa mig upp och hoppa in i duschen och skölja ur allt klor från mitt hår. Inte så bra när det är ny färgat.

Byebye!



Nu är jag trött på er idioter. Hah jag garvar fan åt er. Hah vilket liv ni har. Omg, jag säger bara, VÄX UPP.

PoK//JuliaSöderberg

Ingen Göteborg idag!

2009-07-13 @ 12:15:48

Blev inte Götet idag minsann. Heh, får färga Mikaelas hår istället idag. Mörkt ska det bli! Nice ju.
Sen ikväll blir det utgång till gamla vännerna. Sjukt underbart att få träffa dom. Har inte träffat dom på åratal?? Huh, att jag står ut? Nej, det gör jag faktist inte.
Men nu tror jag nog att hon kommer. Borde låsa upp dörren. Har liksom hög musik på. Hih.
Ska kila...

PoK//JuliaSöderbergNu vart håret avklippt och mörkt igen. Puhu...men det växer ganska så snabbt.

Färgning + klippning= sämst

2009-07-12 @ 23:40:42
Hej allihoppa...
Jag är rätt så grinig idag. Dåligt, men jag kan knappt inte vara glad på internet. Hmm. Men whatever.
Idag färgade mamma håret på mig. Fick gå tillbaka till det mörka igen. Svart nästan. Blev ej det ljusa som jag hade tjatat om i evigheter. Utan jag färgade det med ljusa slingor. Sen så vart det inge mer med det. Utan det blev guldfärgat plus utväxt. Och då tappade jag greppet om att fortsätta färga det, plus att det är så sjukt slitet. Så ja, det vart mörkt...extremt mörkt. Hursomhelst, hon toppade håret också...vänta lite...det stämmer absolut inte! Hon klippte av halva mitt hår! JAG, JULIA SÖDERBERG HAR BLIVIT SVART HÅRIG MED ÜBER SHORTY HÅR! Vad säger ni nu då? Jag är faktist rädd att visa håret för Simon sen. Men han sa faktist igår att han även skulle älska mig lika mycket om jag färgade håret rosa...Så vad gör det om jag kommer med über kort mörk hår? Aja whatever...Ja är grinig iallafall. Punkt slut! Så grinig så att jag fick huvudvärk hela dagen. Åh, men icke sa nicke. Blir jag mer grinig så blir det väl inte min älsklings stad imorgon... Götet. Ujuj, upp med humöret Julia!
Borde nog sova än att sitta och skriva om min deppiga dag.
Btw, simon mitt hjärta är i Stockholm. Puhu...jag saknar honom så in i bomben när inte han är i närheten av mig. Hmm...han sover också redan. Snark. Får väl ta och drömma om min prins i natt...

P.s. Bild på mig kommer inom kort tid.

Godnatt folket!

PoK//JuliaSöderberg

Mormor, morfar och kusin Simon.

2009-07-09 @ 10:47:36
Idag ringde klockan halv 7 på morgonen. Suck! Men jag gick upp kvart över 7 istället. Jag skulle nämnligen åka med mamma till mormor och morfar i detta oväder. Höh... Inte kul, inte kul... Men men, sånt får man tåla. Att vara social skadar inte. Somsagt, dagen är ju inte slut än. Hon är minsan bara 10.42 nu om jag kollar ner på klockan. Simon kommer snart också. Alltså min kusin.
Det oväsnas här ute också. Liksom regnoväder. Ruggit.
Det blir väl ut till Wadköping som gamlingarna gillar. Heh... Allt för dom två, ohja!  Ut och äta där också. Man får bli lite blöt när man ändå klagar när det är som varmast ute under sommaren. Liksom vatten är viktigt. Bjud på dig själv va. Jag gört!
Jag är dö trött, men det känns otrevligt att sova i deras fina soffa. Det gillar dom nog inte. Nää, nu ska jag gå och vara artig och trevlig, tror ni jag fixar det?

PoK//JuliaSöderberg

2009-07-08 15:35

2009-07-08 @ 15:35:24

Jag fick en rosa Wesc t-shirt av älskling igår! Aaw, jag älskar honom.

Åhh, varför inte första mig;o??  Du gör det bara värre sepe! SLUTA bry dig om mitt liv!

Nu snart blir det träffa Elin och Hanna. Kul tycker jag. Hih.

PoK//JuliaSöderberg

Chillpill dag...

2009-07-07 @ 13:59:14
Igår hände det inget speciellt. Eller jo...Mikaela joinade mig. Vi gjorde dock inte så mycket. Jo vi tog en sväng till Lidl, närmsta mataffär för mig! Det blev 2 paket mjölk, smör, aftonbladet och lite godis. Sen gick vi tillbaka med mjukis byxor och Simons Sannaheds fotbolls tröja! Alltid mysigt att han hans kläder på sig. Raaawr, hih!
Dagen slutade halv 4 när vi då somnade dö trötta efter allt hennes snack om en kille. Att jag överlevde? Haha....

Det vart morgon och jag vart helt klarvaken och började spela hög musik från min mobil framför hennes öron. Stackare, hon sov! Hahaha.
Sen kollade vi TV och nu sitter vi här. Eller jag iallafall. Jag vet ej vad hon håller på med riktigt. Hon ska nog dra nu snart. Och jag ska hoppa in i duschen och sen fixa mig lite lät. För sen drar jag hem  till min älskling Simon. Mysigt! Han har varit på ålandskryssning igår. Såklart så skulle han ju ha med en present hem till mig. Inte vet jag riktigt vad det är. Men kan ju lämna besked!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Kanske borde sparka ut Mikaela först? Aaa, vi säger så.

PoK// JuliaSöderberg                                      

Nya tag

2009-07-05 @ 14:13:13
Happ... Nu ska jag försöka blogga lite mera. Blogspot var ganska tråkit. Huh...
Men ja somsagt.
Idag ska jag jobba i kiosken på Behrn Arena. Själv skulle jag ju vilja se matchen. ÖSK mot AIK. Heh...men jag får väl hoppas på att jag hör glädjeskrik från hejjaklacken från hemma spelarna! Ösk in my heart!

Juste...min älskling ska åka båt med Ludvig Wreeth nu till Åland plus familj. Så jag får sitta hemma och dega med min älsklings tröja på mig! Den doftar Simon! Mycket bra!
Noshiet... upp och hoppa Julia.


PoK// JuliaSöderberg






Välkommen till min nya blogg!

2009-07-05 @ 14:02:39