Ingen rubrik

2011-02-20 @ 17:09:22
Har verkligen inte orkat bloggat dom senaste dagarna... så det kanske blir ett långt inlägg idag så om du orkar, LÄS!

I fredags så gick jag upp kl 5 och åkte buss till Romme med plusgymnasiet. Jag åkte skidor och det var så jäkla kul! Har inte ägt några egna så jag antar att jag ska köpa ett par nu snart! För jag vill åka skidor jämt nu! Så kul!

På fredagskvällen så åkte jag, Simon, Hanna Buske, Hanna Madheim och Isabelle Hagelin till Ceasar och käkade. Vi firade Isabelle för hon fyllde 17 och dels min och Simons 2 års dag. Skön kväll. Men skapligt trött...
Fick två jätte fina berlocker till min Tomas Sabo armband av Simon. Ett J och ett S. Du är fin älskling.

I lördags vaknade jag upp hos Simon. Sen drog jag hem och sjöng för Linn för hon fyllde tolv. På kvällen kom hela släkten. När dom drog så stack jag till Nathalie Franzén där Fhelicia Jansson och Jacquelin Fontana var. Kollade på Tusen gånger starkare. Den var väl sådär... Lite överdriven kanske.

Idag hade jag en sjuk dröm alltså. Jag låg på sjukhuset och väntade på att jag skulle få barn. Men jag hade ingen bebis i magen... öh haha?
Jag, mamma och Palle drog till stallet på morgonen och så. Palle tog med system kameran men sladden är tydligen borta så jag kan inte överföra bilderna. Men jag red i ridhuset och han gick super fint! Han är super go...

Nu har jag duschat och ska snart göra i ordning mig för jag ska hem till Sara Mattson i Åbytorp och det blir väl en mys kväll. Sover kvar där!

Sorry

2011-02-13 @ 11:36:18
Har varit sjukt lat dom här senaste veckorna så jag har verkligen inte ens orkat gott in och uppdaterat nått. Jätte tråkigt, för jag vet hur irriterande det är att gå in på ens blogg och bara vänta tills hon/han uppdaterar. Fy skäms Julia!

Igår var jag hos Fhelicia Jansson med Nathalie Franzén. Vi köpte jordgubbar och smält choklad. Skulle kunna äta det som godis om jag nu kunde. Vi kollade på Snabba cash och sen när jag skulle hem så var det hur kallt som helst!! Fick som tur skjuts hem av Nathalies snälla pappa Peter. När jag kom hem så stod det en pannacotta på bordet till mig. GOTT!

Idag ska jag jobba på Patriks jobb. Ska städa... Sen åker vi och käkar pizza nånstans. Känns inte så bra egentligen...
Juste... jag har slutat spela handboll i IFK Örebro nu och byter lag till HK Järnvägens a-lag i Hallsberg. Känns mycket bättre efter allt strul i IFK... Mer utvecklande i Järnvägen. Nöjd!
Söt tjej från skolan