I BÅDE VÅTT OCH TORRT

2012-05-31 @ 19:33:22
Du anar inte hur bra du är. DU är grym och du är så himla omtyckt av andra och du bör vara rädd om din personlighet, den är viktig och den är perfekt. Du är vacker som du är och du är värd en älskare som visar dig hur underbar du är. Du är världens finaste vän och du betyder mer än mycket för mig och för många andra.
Vänner är till för att finnas till och alltid vara till hands i både vått och torrt. Jag står upp för dig när du som minst anar det. Jag vill vara en lika trogen vän som du är.
Va den du är för det kommer du långt på. Du är kung! You go girl ♥

OH HAPPY DAY

2012-05-30 @ 21:19:10
Opps, 5 dagar sen jag var inne. Ser att ni fortfarande tittar in, roligt!
Jag vill bara säga att allt går så himla bra nu! Skolan är toppen, mina betyg har aldrig sätt bättre ut, har toppen bra vänner, ska till Kroatien med laget och Peace and Love med Becca, ska på jobb intervju på fredag, har en grym pojkvän, spelat handboll hela helgen, har sammanlagt en vecka kvar i skolan, har världens bästaste mamma.... ah och mycket mera.

PEACE AND LOVE

2012-05-25 @ 12:38:43
I sommar taggar jag och laget Kroatien! Fyra dagar efter det åker jag och Rebecca Carlsson till Peace! Roligt roligt!!! Sommaren kommer glänsa iår!
H-A-P-P-Y

LIVSGLÄDJE

2012-05-23 @ 11:44:46
Idag har jag städat skolan som kompensation. Super tråkigt! Nu ska jag snart bjuda mamma på en lunch och ikväll blir det handbollsträning på Ekäng.
Föresten vill jag bara säga att jag hade en sån himla bra dag igår. Det började med att jag fick en "kärleksförklaring" på sms natten till igår. Den karamellen sög jag länge på. Sen pluggade super intensivt och jag skickade in två arbeten. När jag var klar kom mamma hem och vi gick upp på stan tillsammans. Därefter blev vi bjudna på middag ute på Strömpis av hennes kompis. Så himla mysigt och gott och gud så vi skratta. En bra dag helt enkelt. Hoppas denna dag kan bli lika bra som gårdagens!

PLUGGHÄST

2012-05-22 @ 14:32:53
Herregud, vad jag är duktig! Jag har nog aldrig pluggat så här mycket. Sjukt! Jag har äntligen skrivit klart milleniummålet och jag har äntligen fått iväg en äcklig gammal uppgift som skulle ha varit inne för jätte länge sen. Skrivit sammanlagt 7 sidor idag. Kanske inte är så mycket, men det var svårt också. Igår skickade jag även in ett case och The Experiment uppgiften. Galet! Jag har nog gått och blivit en plugghäst.
Happy girl!

Idag har jag...

2012-05-21 @ 22:04:38
Idag har jag vaknat upp bredvid en väldigt vacker kille, pluggat på ett café med en nybliven 19 åring, varit på mc donald med en underbar vän, bokat tid för tatuering, gått på stan med två fina tjejer, införskaffat ett par loafers, ätit glass, pluggat psykologi, varit glad för att jag blev klar och skickade in den, tränat handboll ute på Ekäng, ätit spagetti och korv och tillsist så sitter jag här och skriver detta inlägg.
Nu ska jag mysa med kudden!

TODAY FEELING

2012-05-16 @ 16:07:56
Ibland vill jag bara skrika ut mina känslor och illska

TATTOOS

2012-05-15 @ 21:11:51
Jag och mamma har pratat om att vi ska gadda oss i sommar och igår satt jag och letade lite inspiration och hittade dessa fina tattoos. Idag på historian pratade vi lite om det, och när lektionen var slut så fick jag ett fint papper av Lisa där hon hade skrivit att jag skulle få bidrag till min tattoos som försenad present. Åh tack fina du! Nu har jag suttit och bläddrat igenom alla konstiga tatueringssidor på nätet och jag har fastnat för dessa ställen på kroppen. Vill något som man faktiskt kan dölja när man vill. Första kanske är svårare att dölja, men det är ju så fint.
Självklart skriver jag något fint som symboliserar mig och mina nära, eftersom att det faktiskt ska sitta på min kropp resten av mitt liv.
Knäsvag...
Dessa bilder är från http://rodeo.net/tattoologist/.

I´M SEXY AND I KNOW IT

2012-05-14 @ 15:26:10
Kul... Helt slut är jag! Idag körde jag Plusjoggen med skolan. 5 km i Karlslundsspåret. Jag skulle såklart tävla och jag körde allt vad jag hade. Tror du inte jag fick dålig placering endå? Katastrof, förra året hade jag tiden 28 min, nu hade jag 31,7. Fetto! Jag ska ju vara fit for fight tills sommaren och Kroatien! Glöm din dröm Julia...
Nu ska jag tröst äta och kolla oth, därefter blir det ett varmt bad!

I LOVE YOU

2012-05-13 @ 18:13:08

WAKING UP BESIDE YOU IS THE BEST

2012-05-13 @ 18:10:15
Har haft en jätte bra helg med min fina kille. Vi har dock inte gjort så mycket, men ändå. Dels fick jag frukost på sängen i lördags med färskt bröd från när han jobbade natt. Smakade som du tror! Vi har varit ute på en lång kvällspromenad igår kväll och haft det bra. Det är alltid underbart att få somna och vakna upp bredvid en sådan fin kille som S.
Nu är han på bio med grabbarna grus och jag väntar på att mamma ska bli klar med maten (det luktar ljuvligt). Till och med kommer S tillbaka till mig ikväll efter hans bio tripp med pojkarna. Det blir mysigt.
Imorgon kör vi Plusjoggen med skolan i Karlslundsspåret. 5 kilometer och därefter är det träning med laget. Toppen!

NATHALIE FRANZÉN 19 ÅR

2012-05-12 @ 18:55:55
<3

SOM VI FÖRSTOD VAR VI FÖRÄLSKADE

2012-05-12 @ 18:42:45
SKA JAG SPARA UT MITT HÅR ELLER SKA JAG KLIPPA ÄNNU LITE KORTARE SOM PAGE?

HEARTBEATS

2012-05-07 @ 16:06:24
Tittar förbi en snabbis... Lyfte precis på rumpan och tyckte att jag var värd en latte.. Nu ska jag plugga och halv 6 ska jag cykla till träningen. Efter det drar jag och mamma till Patrik och grattar honom. Sen kommer Simon och då är det läggdags!
Dålig på att uppdatera, har ingen lust. Sorry! Snart återkommer jag med de kläder som jag inte fått sålt på ännu.
Puss