Unden med tjejerna

2011-06-29 @ 18:46:02
Har äntligen sommarlov nu, men icke sovmorgon ännu. Blev upp och hoppa kl 7. Stack till förskolan och hämta pappret, sen iväg med tjejerna till Finnerödja, Unden. Det var hur glassigt som helst, och jag stekte på! Lite för mycket antar jag eftersom att nu ser jag ut som en kräfta!
Nu väntar jag på Simon, sen ska vi gå ut och gå och jag ska säga hejdå, för imorgon sticker vi tjejer till Göteborg och håller oss till Liseberg. Sen stannar vi där under natten. Får se vart vi tar vägen sen. No plans!

I´m selfish. I want you to my self. I can´t help it.

2011-06-29 @ 00:10:50

Tro det eller ej...

2011-06-29 @ 00:07:38
men Magnum Double Caramel har kommit tillbaka och den har vattnats i min mun i tusen år! Lovely!

Sjöparken/sommarlov

2011-06-29 @ 00:05:54

Vännen min♥

2011-06-25 @ 20:29:30
Nu saknar jag mina vänner. Kan vara lite svårt ibland när man inte har dem här i lilla Kumla. Det blir väl så ibland...
Ida Norling, Nathalie Franzén, Sara Mattson, Hanna Strömberg, Ellinor Wikström

Midsommarkvällen i Hällabrottet

2011-06-25 @ 20:23:09
Jag och Hanna tog oss modet att cykla ända till Hällabrottet där det nalkades midsommarfest hos någon vi inte visste vem det var... Och inte var det lätt att hitta rätt heller... Men vi kom fram. Det var roligt iallafall innan det blev lite väl galet. Härligt folk var där också! Sen så cyklade jag, Hanna och Ådin hem igen i mörkret hela vägen lång. När vi kom hem så stod jag och Hanna och prata i evigheter. Sånt är bra tycker jag. Och det är bra att ha en vän som Hanna med!

Midsommar 2011

2011-06-25 @ 02:06:32

22 juni

2011-06-22 @ 22:39:22
Idag så jobbade jag som vanligt, fast på en ny förskola. Mycket bättre. Iallafall så hade vi midsommar firande och festligheter. Sjön små grodorna och dansade förfullt. Åt glass och jordgubbar också, gott.
Efter det när jag kom hem så bakade jag havreflan som Diana hade sagt att jag skulle göra. I did it. Gott! Sen kom Nettan, Simons mamma och hämtade mig. Vi åkte till Talangen där Julia Engström sjöng. Super duktig tjej! Efter det så åkte vi till Yxhults ip och kollade sista halvleken på min kära man. Så duktig så! Sen när vi åkte hem så fick jag ett fint halsband och armband av min braiga kille. Så fin så att jag svimmar... Hehe. Nu ska jag iallafall sova för att orka med en sista jobbdag den här veckan. Sen efter det runt 5 så åker jag och familjen Karlson till Skagern och har midsommarfirande i husvagn. Mysigt!

Trött tjej som ska sova

2011-06-21 @ 22:30:04
Godnatt!!

Okej...

2011-06-20 @ 19:06:47
Den här veckan på sommarjobbet har varit sämst! Förskolelärarna har betett sig som skit mot mig och Diana. Idag var det sista dagen jag stod ut och nu ska jag få byta till en annan förskola.
Första dagen när jag kom dit var ganska okej. Vänliga ansikten kom fram och undrade vem jag var. Den dagen var bra.
Men sen resten av veckan så kändes det helt tvärt emot mina förväntningar. De vuxna ignorerade mig och Diana totalt. De käkade tårta mitt framför våra och barnens ögon, och de frågade aldrig oss om vi ville ha. Men senare så kom en tjej fram och frågade oss om vi ville ha. Jag hade ett barn i knät och då kom det en förskolelärare fram och sa; "Gå upp på loftet! Gå upp på loftet! Hallå!! Gå upp på loftet!!". Och jag trodde hon sa det till barnet i knät och jag tänkte inte på det. Utan hon sa det till mig. Visste hon ens vad jag hette om hon inte kunde säga mitt namn innan hon skrek hallå? På morgonen när jag kom sa de hej och vid bordet undrade dem vad jag gick för skola och för linje och när jag skulle hem sa de hej då. Idag gick de och käkade tårta igen, utan mig och Diana. Jag var helt själv på hela avdelningen med alla barn att ta hand om. Jag satt där så att de såg mig, men ingen brydde sig. Jag kanske inte var så himla intresserad utav tårtan direkt, utan jag tyckte bara det var så respektlöst av de vuxna att göra så mot oss sommarjobbare som knappt tjänar nånting och jobbar samma tider och gör samma uppgifter och får inget tillbaka. Vem gör så? Själva så sitter dem där och klagar på arbetstiderna och går och smuttar på deras äckliga kaffe. Jag blev bara så himla illa berörd när de behandlar oss sådär.
Hur tänker dem egentligen? Tror dom att jag vill komma tillbaka och jobba med såna "fina" arbetskamrater? Jag trodde sommarjobb var en början inför arbetslivet då det är viktigt att visa vart skåpet ska stå. Snarare bör de vara trevliga och positiva mot oss som snart kliver in där. Men icke. De förlorar på det. Jag kommer aldrig någonsin sätta min fot på en förskola längre. För de har gett mig dåliga signaler om hur en dag på jobbet ser ut. To bad!
Nu riktar jag inte all min kritik mot alla vuxna utan det var bara mot några, och de fick känna på det idag när min mamma hade ringt till deras rektor och sagt allt. Nu kommer jag redan imorgon byta till en annan förskola och jobba där den här veckan och två dagar nästa vecka.
Det känns mycket bra nu när de vet vad de har gjort för fel och att jag inte ska vara där längre. Dock så kommer jag sakna vissa vuxna och barnen såklart, men whatever. Nu ska jag inte behöva klaga mer.
Tvungen att skriva av mig mina aggresioner.
Tack och hej!

Påfyllning

2011-06-19 @ 23:10:03
Simon vaknade upp hos mig imorse. Sen åkte vi till Marieberg. Var nästan rea i varje affär! Hur glad?
Kom hem med en tröja från BikBok REA 99 kronor och...
Kort t-shirt från BikBok REA 99 kronor
Jeans från Gina Tricot 499 kronor
Solbrillor från MQ 149 kronor
..... Bilderna ska alltid hamna fel och jag orkar inte fixa det!!!

Vad är det för dag

2011-06-18 @ 17:42:53
Jag bara sitter och sitter och gör ingenting. Nu mår jag mycket bättre och jag vill bara komma ut. Så långt som jag har kommit idag ute är till soptunnan. Nu vill jag allt hitta på nått ikväll.
Juste! Jag var väldigt kreativ idag. Jag sydde och slipade på mina jeans shorts idag som var super tråkiga. Jag lägger väl upp en bild sen på dem, men de är inte klara än, men det går att använda iallafall :)

22.40

2011-06-17 @ 22:39:22
Nu mår jag lite bättre och är lite piggare men jag är fortfarande hemma. Har fått i mig lite kebabtallrik iallafall. Dock har jag inga smaklökar kvar så det spelar ingen roll vad jag äter för något...
Jag ska nog ringa Simon snart och se vart han håller hus. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova. Skulle till marieberg imorgon med Simon.. men det sket sig nog. Han som kommer tjäna nästan 8 tusen mer än mig på sommarjobbet så lär ju han köpa mina kläder i sommar... Eller?

Water for elephants

2011-06-17 @ 15:42:14
Mår somsagt inte så bra idag. Har jätte ont i kroppen, och snorar som ett barn och jag tror jag har feber och det känns som att jag snart kommer spy. Verkligen inte alls kul.
Simon ringde mig för inte så länge sen och ville att jag skulle sova hos honom ikväll. Hur jobbigt är det inte att säga nej till en sån fin kille? Men jag orkar verkligen inte smitta ner honom också sen orkar jag inte för att jag mår dåligt.
Iallafall så knappa jag hem filmen water for elephants och nu har jag precis kollat klart på den och den var jätte bra. Nu ska jag inte göra nånting. Bara vänta på att jag snart blir frisk igen. Vi får väl se hur det går...
Fick bli den här bilden från när jag var hos Sara och fota till hennes skolprojekt. Har inga nya bilder nu när jag är sjuk eftersom att jag inte gör nått då... Blir text eller nån enstaka bild.

Sjukling

2011-06-16 @ 21:12:38
Yes... Ungarna har gjort mig sjuk. Förstå hur mycket bakterier det finns där som jag virrar runt i. Kul att bli sjuk precis i början av sommarlovet. Får ju hålla tummarna på att jag blir friskus tills Lisebergsrundan med tjejerna som är den 29-30 juni. Men det blir jag nog. Jag får nog stanna hemma imorgon från jobbet. Vill ju inte bli ännu sjukare...

Good work

2011-06-16 @ 16:37:33
-Julia!! Måla mitt namn på pappret! Jag vill det...
Hade tagit fler kort på ungarna, men kom på att det är inom sekretess... Så jag tog bort dem!

Skriver ut mina dåliga ovanor...

2011-06-15 @ 22:58:39
Det är nått fel på mig... Jag kan gå från att vara super glad till att bli helt pissed off på saker och ting, och jag kanske inte har någon anledning till att bli det men ändå så blir jag det. Och när jag blir det så kan jag sitta och tjura och tycka synd om mig själv och tänka att ingen gillar mig för den jag är och känna mig sämst i hela universum. Jag känner mig så nu faktiskt. Liksom irriterad på saker. Kan bli det på Simon och andra runt omkring ibland. Liksom nästan som svartsjuka och det är så himla dåligt av mig så att jag skäms. Sen efter när det är bra så mår jag dåligt över det hur jag har betätt mig. Och jag vill ändra på det. Men jag känner mig nästan underlägsen på något sätt. Det är en så himla dålig egenskap av mig själv och därför känns det bra att få skriva bort allt från min skalle. Och just nu så är jag nästan helt pissed off. Jag har ingen lust för nånting. Hellre kolla på en svart vägg än att gå och lägga mig hos Simon och gosa som är det bästa som finns.
Jag kanske borde säga förlåt om det är någon som har eller känner sig träffad utav mina små spurt stubiner som inte alls är så bra. Jag kan helt enkelt inte styra över det just nu, men jag kan göra det i efterhand.
Puss på er...

Yes, jag dog nog idag med

2011-06-14 @ 23:03:19
Ställde klockan på snoze imorse och tryckte sedan av klockan och tänkte att jag skulle gå upp själv utan klockan. Men icke! Jag försov mig till kl 7 och jag börja halv 8. Dock så bor jag inte alls långt ifrån för jag ser ju förskolan från mitt fönster så jag hann ju iallafall... Men dagen idag var hektisk den med. Men jag lever!
När jag kom hem så cyklade jag hem till maken. Vi bastade och duschade och gick till maxi och kollade film. Sen drog jag mig hemåt igen. Bra avslut på dagen iallafall som gjorde mig lite lugnare. Men jag hade nog fortfarande bebisrösten kvar. Stackars Simon...
Men hur som haver så lever jag iallafall...

Död första dagen

2011-06-13 @ 22:22:35
Första dagen på sommarjobbet (förskolan) var jävulsk! Ett jädrans liv överallt. Fick ligga på soffan i ett lekrum och bli "undersökt" av ungarna som lekte doktor. Dem sa även att de skulle "runka" mig på hela min kropp, och jag dog nästan när de inte uttalade det rätt som röntga! Fick måla hästar till minst 6 ungar och varje unge ville minst ha två styckna fast i olika färger. Kill me om det ska va så resten av veckorna.
Jag vet inte om jag kommer överleva resten av de två veckor som jag har... Dog iallafall när jag kom hem. Men jag ryckte upp mig och cyklade till stallet och tog med trötte Keelord ut på en seg tur ute. Han var nästan tröttare än vad jag var idag... Sjukt!
Hur ska jag ta mig upp imorgon om jag får fråga?

En kväll i Kumla sjön

2011-06-12 @ 21:59:45
Åkte till ett trevligt sällskap i kumlasjön som bestod av Nathalie, Fhelicia, Ellinor, Linus, Alex, Martin, Elin och Oscar. Det var mycket trevligt! Åt vaniljbulle, godis och massa annat gott och vi spelade även kubb i tre omgångar. Åkte hem till Wreeth efter det där Simon och Pontus var. Blev fifa och lite fotbollstittande. Inte min grej så jag stack hem. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp kl halv 7. Sen ska jag sommar jobba på dagiset brevid tre veckor framåt.
Godernatter.

I.Love.You.Man

2011-06-12 @ 21:52:23

Pitchers

2011-06-12 @ 15:54:39
Var på Pitchers med familjen igårkväll. Åt som en häst! Dock tappade jag matlusten när bordet brevid hade en super packad tjej precis brevid mig som la feta spyan på golvet. Vi flög upp och bytte bord och fick faktiskt 25% rabatt på varje maträtt ;). Jag fick också en liten avslutnings present, ett silver halsband med ett hjärta och 500 kr. Ganska bra kväll!
Åkte hem till mannen efter. Proppen hade gått och han var ganska rädd. Så vi gick till Statoil och köpte dricka sen tog vi en lång promenad ut. Mysig kväll!

Åsbrorocken

2011-06-12 @ 15:47:45
Jobbade på Åsbrorocken igår med Fhelicia, Nathalie och Ellinor. Jag och Fhelicia satt och sålde knappar till folket. Men vi sålde nog i stort sätt bara till oss själva ;) Musiken var inte riktigt min grej, men det var bra att jag fick ha sånna där grejer man stoppar in i öronen så att man inte hör. Men annars var det trevligt!

Studenten 2011 i lilla Kumla

2011-06-10 @ 13:40:05

Igår kväll då du sa...

2011-06-10 @ 13:20:07
Tog en mysig tur till Ceasar med Fhelicia, Nathalie och Ellinor och käkade avslutnings middag tillsammans! Tänk om man hade råd och göra det varje dag...
Åkte hem till Simon därefter. Gick ut och gick och tog en denna bild vid mig ungefär. Sen gick vi hem till mig och kände i poolen för vi har fått värme i den nu. Sen gick vi hem igen och satte på en film. Sen slocknade vi. Mysigt...
JAG ÄLSKAR DIG ♥

Pluskampen 2011 SPA10

2011-06-10 @ 13:11:56
Höll på att vinna hela skiten! Men icke... butik ettorna tog hem segern i dragkampen. Vi vann faktiskt första set om man ska vara djupare... Helt klart vann vi utklädnaden! SPA10 <3

Sommarlov om ni inte visste

2011-06-09 @ 16:39:29
Nu är första året på gymnasiet klart! Skönt som attans!
Iallafall så gick vi till Norrtull där vi äter och fick tårta och våra betyg. Jag är i stort sätt ganska nöjd! 2 godkänt och resten vg och ett mvg. Därefter så drog några från klassen upp på stan och fikade på Soleo. Mysigt! Satt där kanske runt 2-3 timmar? Underbart!
Blev bara två ynka kort från avslutningen och fikat. Men herregud?
Lina och Anna vid avslutningen :)
Ida, Hanna och Elvira vid Soleo :)

15.04

2011-06-07 @ 15:09:33
Vaknade upp hos Simonpimon imorse. Tog bussen tillsammans till Örebro. Jag gjorde ett ynka matteprov om geometri för att klara godkänt i matte A. Åkte hem med morfar direkt efter provet och slappade lite. Sen drog jag in igen och gjorde provet igen. Fick det av Murre, hehe... det är så när man är dålig på matte! Tog bussen hem igen och nu ligger jag här i soffan och lökar som en kamelstjärt. Tror jag dyker ner i poolen en snabbis. Skönt!

Dress me up

2011-06-06 @ 20:34:01

6 juni

2011-06-06 @ 15:29:12

Solbränd och soleksem i pannan, halsen, armarna och till och med händerna! Fått bränna från match tröjorna som gick ner ända till knäna nästan... haha. Fick låna herrarnas.

Idag har jag solat, badat, pluggat matte, ätit sill och potatis. Nu softar jag och sen ska jag plugga ytterligare på matte skiten.

Iallafall så var helgen hur kul som helst. Vi förlorade alla matcher, men vad gör det? Vi spelade jätte bra iallafall och jag är nöjd, förutom sista matchen i lördags... hehe. Vädret var lite för varmt, och det var lite för jobbigt. Men annars så var det super kul!

Min avslutningsklänning kommer upp snart på bloggen!

Bilder från helgen

2011-06-05 @ 18:32:42

16.52

2011-06-03 @ 16:52:11
på Nathalie, Fhelicia, Ellinor och Sara. Blir chill på min altan med pool och myshörna och gottis.
Väntar även på en god Hawaii pizza!

Snabbis till Marieberg med min man

2011-06-03 @ 16:49:21
Hur lyckas bilden hamna upp och ner?
Hur lyckas bilden hamna på sidan?

I wanna be you dogidog

2011-06-03 @ 16:46:31
Baloo, Simons morfars hund. Han älskade mig. Han sa att jag fick köpa honom för endast 75 kronor...

Torsdag = Söndag

2011-06-02 @ 13:57:02
Gött, jag vaknade hos Simon imorse runt 8 och låg och drog mig tills halv 9 ungefär. Sen åt vi frukost tillsammans och sen stack jag till Tullängen och tränade handboll halv 10 till 11. Min arm/axel fungerar inte som den ska nu och jag har förbannat ont i den. Så min träning gjorde ingen nytta idag förutom allt det andra som inte har med armar att göra.
Nu väntar jag på mamma så att vi kan åka till Marieberg och skaffa mig en avslutningsklänning. Får väl se vad det blir för något. Ni får väl hålla utkik på bloggen!

Kreativt

2011-06-01 @ 14:44:36
Tack Pimon för t-shirten!

Kände för att hänga med i strömmen

2011-06-01 @ 14:40:04