YOUNG AND WILD

2012-04-27 @ 17:30:39
Nu inväntar jag Nathalie, Fhelicia, Ellinor och Sara och volymen är skruvad till max. Ikväll ska det ätas, dansas, drickas, mysas... Ja allt möjligt man kan göra med ett par underbara tjejer. Sen går vi ut någonstans och har det roligt denna natt. Det blev tyvärr ingen 48h för oss på Frimis, men det blir nog minst lika kul på Strömpartären hehe.
Hej och hå!

MOTVIND

2012-04-26 @ 14:37:32
Jag vet inte vad som har hänt med mig... Allt känns skit just nu. Jag skäms över mig själv. Jag ska inte vara en sån här person. Jag är en bra människa.
Inget går framåt nu, jag hatar mig. Fan...

UPDATE

2012-04-21 @ 19:18:35
Ville bara säga att jag faktiskt lever. Har helt enkelt inte haft tid till bloggen den här veckan. Sorry people...
Nu är det lördag och det firas med... ingenting. Skulle ha träffat fina Hanna Strömberg, men det blev "inställt" tråkigt nog. Så idag blir det hemmasittandes med mamma, kanske åker förbi Sara och skrattar lite. Snart är det mat. Så du vet!
Sen vill jag bara påpeka om att jag är lite smått partysugen. Hörde att det var en del ute igår och hade kul. Avundsjuk, fast nej, inte så. Var faktiskt med mannen i mitt liv, Simon. Skönt att jag har honom, han är bäst.
Var nyss på stan och plockade på mig ett linne, ett stycke röda jeans shorts, ansiktscréme och lite smycken.
Skriver av mig lite idag, men nu måste jag avsluta...

MONDAY

2012-04-16 @ 16:37:41
Trött och seg... värsta som finns nästan. Har fastnat i soffan och kollade nyss på OC. Nu väntar jag på mamma och Simon. Får se vad som händer. Jag hoppas på att det blir lite träning idag iallafall. Ätit marabou choklad idag. Farligt... Dock känns det inte så lockande att gå ut och löpa i det här vädret. Blir hemmatränings som igår! Är mycket nöjd från gårdagens insats. Hehe...
Gud vilket tråkigt inlägg idag. Har verkligen bloggtorka. Slutar blogga för idag så ses vi imorgon vänner! MORS!

HAIRSTYLE SPRING 2012

2012-04-16 @ 16:24:28

JAG SAKNAR DIG

2012-04-13 @ 09:26:13

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS

2012-04-13 @ 09:17:15

VARM

2012-04-12 @ 09:18:08
Har precis cyklat till skolan i full fart och nu sprang jag upp för 9986875 trappor upp till spasalen. Nu överhettas jag och försöker vädra mig själv. Äckligt, hur som haver...
Nu har jag hälsopedagogik och ska skriva om två milleniummål. Skit tråkigt... Men men. Slutar runt 11, sen ska jag hem och därefter ska jag försöka ta mig ut på en löptur. Ikväll har jag lagmöte om Kroatien resan i Idrottshuset. Känns bra.
Nu måste jag jobba (suck)...

FEELING GOOD

2012-04-09 @ 18:58:47
Underbar helg! Haft jätte kul de senaste dagarna. Min kära bror har varit här, fick plats med lite festligheter också. Varit med Simon och haft två riktigt mysiga dagar och nätter, ätit jätte god mat, haft det toppen med mamma, köpt nya träningskläder... Mycket har hänt. Nu står äppelpajen i ugnen som jag och mamma ska äta snart. Imorgon är jag också ledig. Klockan 18.00 ska jag och Ida på bio. Toppen! Ska försöka ta mig ut och springa lite också. Känns bra.
Nu dör min dator... Puss
Kände att det var dags att spara ut håret lite... Gud vad jag saknar det!!!

HAPPY EASTER

2012-04-06 @ 13:56:10
Förlåt för min usla tid här på bloggen. Statistiken sjunker liksom...
Jag mår bra och det är väldans skönt med lov vill jag säga!
Igår kom Hanna förbi, gick till Java och tog en frukost tillsammans. Mycket gott! Gick upp på stan en sväng och kom hem med ett par jeans och ett nytt lipstick. Gick hem till mig sen och gav henne en redig ryggmassage. Tyckte att vi var värda en fika också så det lyckades vi med. Senare gick jag hem efter lite myspys och tjejsnack. Satte igång med målandet igen och så. På kvällen gick jag och träffade Elin. Vi skulle gå på bio med Jennifer D, David J och Totte. Filmen var bra och hela dagen slutade bra.
Nu är det fredag. Snart kommer min kära bror hem igen. Ska äta gott och sen ikväll kanske vi slår till med lite festligheter. Får se vad vi orkar.
Nu ska jag ringa S och kolla om han mår bra. Kanske kan åka dit en liten sväng idag? Saknar honom enormt!

MYS INSPO

2012-04-01 @ 11:38:41
Väntar på att mamma ska fixa sig så att vi kan åka till marieberg. Vi ska köpa en ny fåtölj till nedre våningen (matrummet). Vi har en soffa där för tillfället som fyller ut. Men nu ska vi köpa en snygg fåtölj. Vi ska också ha våran snygga nepalia lampa där plus ett snyggt sidbord. Kommer bli mycket snyggt! Ska fixa bilder sen..
Sen ska jag också försöka ta med mig något nytt plagg hem. Därefter åker jag till Kumla och är med Simon. Saknar honom väldigt mycket...
Typ precis sådär! Den lampan fast i svart plus kanske en grå eller svart fåtölj plus en pläd till.. Mumsigt!