Första handbollsmatchen, förlust "/

2010-01-23 @ 22:00:12
Överskriften förklarar allt.
Men det var ändå grymt kul, och jag har ändå världens bästa lag. Puss puss♥

William Åhlund 16 år♥

2010-01-20 @ 16:48:15

Ja må han leva
Ja må han leva
Jaa måå han leva uti hundrade år
Javisst ska han leva
Javisst ska han leva
Javisst ska han leva uti hundrade år!


Grattis bästa vän på 16-års dagen önskar Julia♥

Lite updates den 16 januari 2010

2010-01-16 @ 15:49:32

Fredag; Kom hem efter skolan, slutade kl. 1 ungefär. Dagen gick och klockan blev 22.30. Gick hem till min man och vi checka paradiset. Dega och hade det great!
Somna senare vid kanske halv 2 tiden.

Lördag(idag); Vaknade av att han snarka i mitt öra... Låg och kollade in hans vackra läppar en stund. Dom är bedårande... Han öppnade ögona och märkte att jag kollade på honom, så han vakna han också.
Senare vid kl. 1 skulle han spela hockey match. Så dom skjutsade hem mig.
När jag precis kom in så var pärona på utgång och skulle åka och kolla bil. Men jag orkade faktist inte sitta hemma och dega hela dagen så jag hänka jag också! Åt på Pizza Hut och sen drog vi hem.

Nu; Ligger i min säng och om jag ligger kvar här en liten stund till (som jag antagligen kmr göra) så kmr jag få huvudvärk. JIIPPI!

Senare; Jag har ingen aning om vad som händer idag. Känns som att det blir stillasittandes i soffan ikv, som jag faktist inte vill. Får väl ta och ringa nån/några? Hmm... kanske.

Kommande; Skolan ligger inte på plussidan nu verkligen! Ett jävla tjat om matten och GYMNASIEVAL!!! Ta mig här ifrån. Jag har ingen aning om vad jag vill gå för linje! Kanske spa- friskvård på plusgymn. eller kanske beteendevetenskap på Risbergskaskolan. Men den skolan som frestar mig mest är faktist Virginskaskolan.


Jag vill gå på AVATAR, NUUU!


Oj, nu fick ni en bild på mig också helt plötsligt. Roligt!

COMEBACK!

2010-01-10 @ 16:58:53

HANDBOLLSNYTT!!
Jag har iallafall gjort comeback igen till handbollen. Great. Jag gjorde verkligen rätt val att börja träna med Kumla HF. Det känns mycket enklare att inte behöva åka varje dag till örebro för att träna med ÖSK. Då kan jag lika gärna träna med Kumla. Hur som helst så var min första tränings dag sjukt härlig. Att få ställa sig i sitt mål och känna halldoften och tigerbalsam och allt äckelsvett. Mums, haaha. Men jag ska träna imorgon redan i Vivallahallen för att vi har slagit ihop med IFK Örebro. Så vi får se hur det går då.



Sov
hos älskling i natt och så. Sen så drog jag vid 11 tiden för att han skulle spela hockey match.
Min kille är great. I loveeee him!



Nu ska jag gå och tjocka ner mig lite. Kanske sätta på nån film från voddler. Den måste ju komma till användning ofc!

hejdoooo gott folk!


Jag brinner fortfarande för handbollen!