Hejdå Kumla, hej Alcudia!

2010-06-29 @ 13:28:24

Nu har jag packat klart och jag och mamma ska snart åka. Känns jätte bra. Har snackat med Simon och sagt hejdå. Skulle kunna prata med honom i timmar, men det går ju inte...
Men iallafall. Solen skiner i lilla Kumla och jag hoppas att solen ska lysa ännu mer i lilla Alcudia.
Ha det så bra gott folk. Ses om en vecka!



Hahah kul bild jag hitta....

I´M GONNA MISS MY MAN♥

Resfeber?

2010-06-28 @ 18:30:09

Idag har jag och mamma varit på stan och fixat det sista till Mallorca imorgon. Två böcker och en foundation och lite sånt. Tog en paus på Soleo med en glass i hand. Lovely!

Nu har jag nästan packat det sista, tror jag... lite halv osäker på om det är något som saknas. Men det märker jag nog där borta då isåfall.. huhu panik.

Jag drar nog och träffar Fanny en stund sen och kanske tar en sväng förbi solariet. Vill ju inte komma likblek dit...
Nä, nu kom jag på att leta reda på mina röda sunglasses. Måste kila!
Jag och mamma på Disneyland!
Japp, jag och mor i España tillsammans. Jag som får ta hand om henne nu då. KRAAAAMIS!

Igår, idag och imorgon

2010-06-28 @ 01:00:09
Igår var jag och simon hos mormor och morfar och åt lunch. Mysigt. Hammocken älskades! Sen drog vi hem till honom och tog det lugnt. Sov även där.

Idag så gick vi ut och sola på tomten, spela lite fotboll. Kul :). Senare blev det marieberg. Jag handlade inget dårå men.. det var trevligt med sällskap. Sen kom vi hem och så. Senare kom Adam och då kolla vi fotboll. Asså sämsta domarna i VM? :o Dom kan ju inte dömma! Whatever... Efter det drog jag hem för att packa. Det är svin kul ju att bara göra det? Haha.. 
Nu ska jag snart sova.. men jag måste nog tvätta bort sminket först I gues... hmm.

Imorgon ska jag rensa häcken och packa det sista. Sen drar jag och träffar min Fanny Fallén. Säger tack och hejdå och ses om en vecka. Jag ska ju nämnligen till Spanien, Alcudia, Viva sunrise. Bättre kan det inte bli!


Nr 48, där bor jag och min kära mamma om 2 dagar!

Midsommar

2010-06-26 @ 02:42:13
Dagen började med att jag vakna vid kl 10 kanske?  Gick upp och städa mitt rum. Feber? Sen duscha jag och fixa mej. Drog till sannahed och träffa nåra där som ex. Simon. Höh gick och kasta bollar (Vi är inte 7 år, bara ibland). Sen åkte vi och hämta min bror och hans tjej på tågstationen. Sen åkte vi hem och fixa mat och så. Vid cirka kl 7 drog jag hem till Simon där Anton och Pontus var. Jag och Simon drog och käka. Jag skulle egentligen följa med till Sofie, men jag ändra mej och drog till Hanna Buske där annat folk väntades. Mys på hög nivå på hennes altan kan man säga. Sen våldgästades det några till, ex. Simon med co. Sen drog dom. Då gick vi andra ut och gick en sväng och då kunde jag lika gärna gå hem så nu är jag hemma och klockan är halv 3 nu. Så det är sleeping time för mig nu.
Ganska bra midsommar. Skulle hellre vilja ha Älskling hos mig än hos någon annan nu iaf... menmen.



W e l c o m e B a c k J u l i a

2010-06-24 @ 20:52:22
Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen!
Jag ska styla om min blogg. För den är riktigt tråkig... Men jag vill nog ändå ha en ganska enkel. Höh.

Men nu drar jag nog till Fanny och kanske därefter träffar några andra roliga typer.

Juste... Imorgon är det midsommar. Kanske blir det regn i år också? I guess so... Men min dag imorgon kommer spenderas först i sannahed, sen hemma hos mig med familjen plus några till. På kvällen drar jag till Hanna Buske där det väntas trevligt folk. Blir säkert en lyckad kväll. Återkommer så snart som möjligt.



Fick bli en bild från balen 2010. Mig och älsklingen.