AWAY

2012-06-25 @ 09:27:11
Kroatien var hur bra som helst! Veckan gick långsamt men ändå snabbt. Jag har lärt mig mycket bra saker och jag har skratttat som aldrig förr. Jag har solat och badat och tränat handboll och haft grymma roommates. Jag slänger upp lite bilder nästa vecka från Kroatien, för nu sticker jag till Borlänge, Peace and Love med min snygga Becca!

WONDERFUL DAY

2012-06-12 @ 10:59:48
Tog bussen ut till Stora Mellösa med min fina klass till våran klassföreståndare. Det en lång promenad må jag säga, men det var det värt. Vi fick fika på en gång och hon hade bakat kladdkaka och äppelpaj. Efter fikat gick vi ut till hästarna och hämtade in dem och började pyssla. Det slutade med att dem fick en redig "ridlektion" av oss tjejer. På slutet tog jag, Ida och Hanna en liten ridtur ut. Det var så underbart, som jag har längtat. När vi kom in var grillen på och det väntades mat. Super gott! Därefter fick vi gå den där långa vägen tillbaka och brumma vidare hemåt. Tackar och bockar för en underbar dag med klassen!

HAPPY

2012-06-04 @ 15:45:57
Det är galet...
Haft riktigt många nöjda kunder efter mina behandlingar, skolan har gått som på en dans, uppnått högsta betyg på svenska B, idrott, psykologi, hälsopedagogik, klarat av engelska B, fått vg på resten av ämnena, har en kanon kille som jag älskar mer än mycket, ska till Kroatien med laget och spela handboll en hel vecka, åka till Peace & Love med kungen Rebecca, en veckas ledighet hemma med mina närmaste och tillsist så har jag fått jobbet på USÖ!!!!!!
GALET med stora bokstäver!!!
Kunde aldrig tänka mig att allt detta kunde gå som en dans. Mina vänner och mina närmaste har verkligen varit till stor hjälp. TACK FÖR ALL HJÄLP JAG HAR FÅTT, NI ANAR INTE ♥

NERVÖS

2012-06-04 @ 11:49:39
Idag får jag reda på om jag får mitt jobb på sjukhuset! Hur galet?
Bättre bild än hittat! Ha-ha, jag har iallafall klippt mig också ;)