28-29/8-09

2009-08-29 @ 10:28:44

Tje bre!

Igår (fredag) var det en jätte jobbig skoldag. Eller som sagt, det är det varje fredag. Schemat är sämst. Och jag menar det verkligen. Huh. Men jag överlevde iallafall. Haha...
Men sen så drog jag hem till älskling och myste och busade. Gullit japp! Sen vid kvart över 6 drog jag hem för att han skulle åka och spela hockey.
Kvällen skulle igentligen spenderats hos Elin Franzon, tjejkväll alltså. Trevligt. Men jag stannade kvar hemma istället pga trötthet och det dåliga vädret. Kollade Sagan om härskaringen och så. Sen somnade jag när inte filmen hade slutat.

Idag vaknade jag halv 9 kanske. Tidigt... Och nu är klockan 10.21 och jag slappar än och sitter vid datorn och lyssnar på disneylåtar. Ska väl kanske hoppa in i duschen och så snart. Men jag är ju så lat och seg. Men jag får tvinga in mig.
För sen ikväll ska jag och några 9or ut och tälta nånstans. Kul kommer det bli och mysigt för den delen. Får se hur det slutar.

Nä... nu ska jag bädda min säng.

PoK// JuliaSöderberg

Jag och mamma på Disneyland!

Back to be at work

2009-08-20 @ 21:45:44
Haloha!
Skolan har ju somsagt börjat och har redan fått hem arbete att plugga på, (suck). Men men. Det är skönt att få tillbaka rutinenerna. Men som sagt. Handbollen går absolut inte bra för mig nu. Riktar mig mot ett dystert slut från mitt andra liv liksom (föredetta). Menmen...inge mer snack om det. Jag blir bara allt mer ledsen om när jag snackar om det, tyvärr.
Men jag kan ju säga att jag är hur dålig som helst på att uppdatera och att ta nya bilder. Blir aldrig av verkligen. Usch!

Justja...ska åka nån gång och fixa gymkort till mig och Mikaela.

Nu kollar jag american pie och ska väl snart antagligen sova.

PoK// JuliaSöderberg

6 månader~

2009-08-18 @ 18:27:10
Idag är det den 18 augusti och det betyder att jag och Simon har varit tillsammans i ett halv år idag! Wieee! Sjukt mycket älskar jag honom! Han fick ett silver halsband av mig idag. Och kärleks piller tablettask. Hih! Sött.
Nu ska jag ringa Nathalie! Puss och hej leverpastej!

Ensam hemma, YES!

2009-08-11 @ 19:36:52
Tjosan i trosan!

Sjukt underbart att vara hemma! Jag älskart!
Tog hem Mikaela den tjockisen. Hih, ja...om du hörde musik så var det nog hem ifrån mig. Höh! Kul är det. Musik är verkligen sjukt bra! Åh, på tal om det, JAG ÄLSKAR MIN GITARR!
Aja, whatever...
Vi somna kanske runt halv 4? Aa, nått sånt.
Sen så vaknade vi kanske vid halv 11. Så himla trött var jag.
Asså det är sjukt. Det ända Mikaela pratar om är hennes Daniel. Haha, att jag står ut... Tveksamt. Men vad gör man inte för sin kompis?
Men aja, senare så stack hon hem runt 2 kanske. Så jag fixade iårdning mig och åt det som vi lagade i går. Paela, suveränt! Mums. Sen stack jag hem till Ella. Där fanns Nathalie, Fanny och Elin. Härligt att träffa mina små ärtor. Hih!

Asså varför har jag så mycket att skriva när inte ens dagen har tagit slut? Åh, att jag orkar. Somsagt, dagen är inte slut än och jag har gjort lite mer idag än det jag skrev.
Jag åkte hem och satte på fin musik. Bara piano låtar. Det låter så sorgligt att lyssna bara på piano. Menmen. Vissa låtar väcker verkligen känslor. Jag kan nästan börja stört grina för vissa. Åh det är jobbigt. Nu liksom bara ploppade det upp massa tankar om min Simon. Liksom jag älskar honom sjukt mycket. Alla våra minnen tillsammans är oslagbara! Han är den jag brinner för. Han jag ger mina sista andetag till. Han som jag delar mitt liv med. Han som jag gråter för. Han som får mig att må bra. Han som får mig att känna lycka. Han som.... Ja allt bra som en pojkvän kan bidra med. Åh vad du är underbar. Jag känner mig så speciell när jag är med dig. Liksom som att jag är den som du tycker om allra mest. Det trodde jag aldrig att jag skulle få känna. Men med dig älskling, dig gör jag det. Och jag älskar dig sjukt mycket. Vi kan säga "Jag älskar dig" hur mycket som helst. Men va 17? Jag gör det så mycket så att jag skulle kunna säga det varje sekund till dig älskling. Gud vad jag skriver om dig. Men allt är sant och jag vill absolut inte förlora den bästa jag har. Tack för att du är min hjärtat. Jag älskar dig.

Tack för mig. Skriver imorgon... Utgång med mina flickor imorrn kväll. Dom som jag har upplevt allt kul med. Ni är bäst! Ni vet vilka ni är.



PoK// JuliaSöderberg

Nya inköp~

2009-08-08 @ 16:50:42
Dagens köp;



Svart kavaj - H&M 499kr
Ljusblåa denim jeansleg. - H&M 199kr
Vit t-shirt - Gina Tricot 99 kr
Saltvatten spray - Kicks 70 kr
Hårsnoddar - H&M ca 20 kr
Hårspännen - H&M ca 20 kr
Rosa läppstift - Face Stockholm 149kr

Summa= 1056 kr

PoK// JuliaSöderberg

2009-08-08

2009-08-08 @ 12:13:02
Förrgår; Glanshammar med Mikaela. Vi våldgästade Daniel. Aaw så söta dom är!

Igår; Stekte på hargebadets strand.

Följande idag; Marieberg med mor, bada med älskling i hope, kräftskiva hos kusinerna i Hovsta. Great!

Adios amigos


PoK//JuliaSöderberg



Ny månad, nya tag!

2009-08-01 @ 18:36:00
Somsagt, ny månad, nya tag! 
Det stämmer ganska bra med rubriken. Har mycket att ta beslut om nu denna månad. Jobbigt, men det är sånt jag måste ta. Kommer väl säkert besked om det senare... Har varit ganska jobbiga saker och så. Men jag vill ej ta upp det nu på ett tag. Sorry. Känns inte riktigt lämpligt för det. Menmen...jag försöker leva vanligt som jag har gjort förut under alla mina bra dagar. Så jag går med ett leénde på läpparna iallafall. Huh!
Skit i det nu. Nu byter vi samtals ämne.

Igår; Åkte med mamma och Palle till Stockholms stadion för att checka DN. Galan. Det var en utmärkt idée för att underhålla oss skapligt. Det var livat där i stort sätt hela tiden. Tumme upp på det!

Idag; Vaknade vid halv 11 idag. Blev lite gitarr och frulle. Sen fixade jag mig och tog en sväng till underbara Nathalie. Vi gav oss iväg till Sveas för att prata och fika lite smått. Det var super trevligt! Sen bar jag mig hemmåt.
Nu sitter jag här hemma och fixar och så. Ska ge mig av till Mikaela den nöten. Heh. Blir väl kanske gå till torget och köpa glass. Vem vet.
Nää, nu måste jag fixa mig lite grann.

PoK// JuliaSöderbergMade by Mikaela Levin Nordqvist