Envis mormor?

2010-02-24 @ 21:10:04
Hahah skönaste mormoren jag har! Jag och mamma ska ju till Göteborg imorgon. Sen då imorse så ringde hon mamma och sa att hon verkligen ville följa med oss ner dit. Hon bad och nästan tog för givet att hon tillslut fick följa med oss, så hon gick och packade väskan. Men jag och mamma tvekade väldigt mycket. Men sen så var hon så glad att hon fick följa med oss till Göteborg. Men sen så krånglade det sig med att hon skulle följa med och då blev jag och mamma jätte glada över att det inte fungerade. Så då ringde vi henne och sa att det inte gick så bra om vart hon skulle bo. Men då var hon så envis så att hon sa att hon ville sova i Michels (min bror) lägenhet som står tom. Där kunde hon bo ensam i 2 nätter under en taklampa som fungerar. Hon sa också att hon absolut inte skulle störa oss eller så. Men jag och mamma acceptera inte att hon skulle sova själv i en tom lägenhet. Så hon övertalade Michel att få sova där, och han gick med på det. Sen gick hon till haga och köpte risifrutti och allt möjligt som hon skulle ha som matförråd i sin tomma lägenhet. Hon var jäättteeee glad att hon fick följa med oss. Men för mig och mamma så kändes det som botten. Usch vad hon förstör.
Men! Vi skulle ta med Michels förstärkare som tar upp hela baksätet i bilen, och den var så tung så att det inte gick att rubba den åt sidan. Så då så vart vi jätte glada jag och mor min! Men mormor tänkte ju tvärt om när hon fick reda på detta. Men sen efter en stund så ringde hon upp oss och sa att hon kunde följa med iallafall... Hon hade fixat bussbiljett ner till Göteborg. NEEEEEEEEJ tänkte vi... Då började vi demostrera mot stackars mormor som så gärna ville följa med oss dit. Då sa hon att hon fick ta och packa upp resväskan och slänga all mat som hon hade skaffat till sig. Då vart hon jätte ledsen.  Sen sa hon att hon skämta om att hon hade bokat bussbiljett dit. Då skratta hon och sa jaja, jag får väl sitta hemma och laga byxor och kolla vinter os här i min lilla lya med morfar.
Haha stackars envisa mormor. Men nu fick VI, jag och mamma som vi ville iallafall. YES!

Dagens fråga;

2010-02-21 @ 20:38:30

Kollar du OS i Vancover?


Nu är det kväll och jag är jätte trött. Ska nog sätta på någon bra film och dega lite. Jag saknar förståss min Simon, så han skulle ju ha legat bredvid mig, för då skulle det vara mycket mysigare!

Jag vill verkligen åka skidor nu under sportlovet! Jag tror jag ska samla ihop ett gäng. Vad sägs, hänkar du?

Grattis Mikaela och Linn i efterskott♥

2010-02-21 @ 14:01:02

Igår fyllde min vän Mikaela 16 år, så jag var hos henne och gratta den store. Hon fick 3 par pieces trosor av mig, hah! Grattis till dig flicka lilla!♥

Igår fyllde även min syster Linn 11 år. Men det blir kalas för henne idag kl. 6. Så då kommer släkten till oss. Så jag har städat hela huset idag! Usch vilket slit... Men det lönar sig ju i slutet! Yesbox...

Nu ska jag väl kanske såsa lite och käka upp MITT godis innan släkten kommer och tar det ifrån mig...

Måste kila, ha en bra söndag folket!

Btw, jag drömde om att snön hade försvunnit helt, liksom sådär på bilden.. Men sen när jag vaknade så var det mer snö än va det var igår "/.



Highlights and... opposite - 15 februari 2010

2010-02-15 @ 20:56:52

Den här veckan kommer bara gå åt till pluggande. Det gillar jag inte. Jag har verkligen uber mycket nu. Usch!!! Detta är absolut inte veckans höjdpunkt!!

•So prov demokrati och parti Tisdag
•Engelska recension The Patriot Torsdag
•Fysik läxa Atomens grunder Onsdag
•Matematik läxa Phytagoras sats Torsdag
•Spanska läxa Indirekt/direkt objekt Tisdag


Men det finns ju somsagt en höjdpunkt också den här veckan... Jag och Simon har ett år tillsammans på torsdag. En sådan dag är efterlängtad. För ett år sedan den 18 februari så träffades vi vid oppegården (fotbollsplan). Vi åkte skridskor tillsammans när snön föll ner från den kolsvarta himlen. Väglampan var tänd och den lös på oss som om vi var speciella.
Den kvällen för ett år sedan är oförglömlig. 
Jag älskar dig så hääääääääääääääär mycket älskling! Tack för att jag fick just dig Simon Karlson.

Söndag 7 februari 2010♥

2010-02-07 @ 21:13:16

Vaknade vid halv 9 idag. Drog mig upp och gjorde mackor och läste igenom NA tidningen en stund.
Tog fram min kära gitarr och klinkade lite streets of london. Filosofiera och tänkte på min älskade.
Klockan gick och den blev 11.47. Drog ut i vinterlandet och satte mig i bilen. Väntade på min sega mor. Åkte ner till Kumlaby och hämtade Hanna Strömberg. Åkte vidare och plockade upp Cecilia Broman på vägen. Vi åkte vidare till Tillberga, Västerås. Där det doftade handbollsmatch. Spelade och det gick bra dom första 10 minutrena. Hamna sedan i svacka och det gick dåligt för mig, Julia. Resten spelade en guld match och matchen slutade med förlust. Fyra bollar. Men vad gör det? Stryk är något man lär sig av. Det jag tog med mig där ifrån var min straffräddning åtminstone. Vi åkte vidare till MCdonald´s med leénde på läpparna och laget detsamma. Senare satt man i bilen igen och var påväg hem och det var mycket intressant. Blev kissnödig och mamma körde hem mig till Simon. Kvällen tillbringades hemma hos min käraste. Han tog med mig till hans andra hjärnhalva, hockeyhallen. Satte oss hos massor med andra liktänkta killar som han. Själv satt jag som ensam tjej och blev rätt intresserad själv. Men mamma ringde mig och sa att hon var utanför och ville plocka på sig mig hem tillslut. Jag sa absolut och gick ut ur Simons andra hjärnhalva. Nu vistas jag äntligen hemma i min säng där jag imorse satt och filosofierade. Lyssnar på Lars Winnerbäck och försöker skriva klart idag om detta intressanta meddelande jag ger er. Jag skulle vara tacksam om att få avsluta att skriva här och nu.
Tack för mig.

Guld vecka!!

2010-02-06 @ 10:22:39
Hahah ohja! Den här veckan har varit guld. 

1. Simon och jag har det så jäkla bra just nu!!!
2. Skolan går bra!
3. Jag har blivit grym på veckans matte!!
4. Har kommit på en ny frilla som jag aldrig använt förut!!
5. Har träffat mina gamla goa vänner!!
6. Jag och Simon har inte bråkat nått på jätte länge!!
7. Tränat massor!!
8. Varit nyttig (förutom igår)
9. Varit snäll ((:
10. Och ytterligare.... JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄÄÄR!!!


•Nu äre lördag och jag hoppas på att komma iväg till marieberg eller varför inte stan i örebro?
•Imorgon blir det borta match mot Tillberga. KÖÖTTA!
•I den kommande veckan blir det svenska nationella på tisdag och på torsdag.
•Nästa helg bär jag mig av till kära Göteborg en helg.



Jag vill ha våår!