30 MARS

2012-03-31 @ 12:13:14
Igår hade jag nationella i svenska B. Det gick faktiskt ganska bra tror jag, känner mig nöjd. Därefter gick vi tjejer och åt på Jensens. Gott! Vi tyckte att en glass skulle sitta fint efter också... Mumsigt!
Sen var det PG Awards på Ritz. Var modevisning och allt möjligt. Vid 4 tiden var det endast för skolan. Lärarna delade ut stipendier osv.
På kvällen åt jag mat med mamma och Sara. Sen ville jag inte sitta hemma och glo så jag gick till Ivy Bar och träffade Wille och Ludde. Jacob kom efter och sen traskade vi vidare till Strömpis. Spenderade kvällen/natten där och hade det väldans kul faktiskt. Nu mår jag faktiskt ganska bra. Känner att huvudvärken är på ingång bara.
Nu ska jag antagligen gå ner och hjälpa mamma med att måla matrummet vitt. Sen ikväll hoppas jag att få träffa min finaste S. Imorgon har jag inga planer alls. Får se vad som händer då.
Dålig bildkvalité

WORK

2012-03-28 @ 17:04:42

SORRY

2012-03-28 @ 08:36:03
Jag är en dålig uppdaterare helt enkelt. Inte haft tid till internet alls under helgen och veckan än så länge. Har pluggat sten hårt och tränat. Men nu smiter jag in...
Allt är bra med mig och jag är för tillfället modell för Sisters på Vågen Gallerian. Den här gången var det jobbigare. Att stå still i två timmar är inte något man föredrar. Men att bli stylad är ju roligare iallafall.
Nu har jag historia och det går inte alls bra. Kanske borde lägga bloggen åt sidan nu och skriva lite om Kalla kriget (orka). Men halv 10 sitter jag hos stylisterna igen och sen bär det av till Vågen. Ses där!
Bjuder på en efterbild från igår... GLAD TJEJ!

SOMMARTID

2012-03-25 @ 14:30:56
Gått i jeansjacka tre dar i rad nu. Behöver inte säga vad jag känner... Love it!
Har iallafall varit på stan med mor och shoppat lite kläder och lite annat smått, en vit kavaj t.ex! Bild kanske kommer inom kort.
Igår tog jag bussen ut till Kumla och stannade hos Simon. Gjorde fruktsallad till släkten och hade det trevligt.
Idag tog vi bussen till Lager 157. Sen gick vi en långpromenad hem till mig genom stan. Nu ska jag och mamma hem till mormor och morfar och äta lax, vilket jag älskar!!!!

I CAN´T THINK OF ANYTHING BETTER THEN WAKING UP NEXT TO YOU

2012-03-22 @ 21:33:24

JAG SER SOLAR ÖVERALLT

2012-03-21 @ 16:33:42
Idag har jag varit i skolan (som vanligt), jag har varit på stan med Ida och Lisa, köpt en transparant tröja, fikat, varit på polisstationen och nu inväntar jag min käraste kille. Jag skulle tydligen överaska honom med något för att han struntar i fotbollsträningen... Hmm, kanske skulle sitta fint med en massage? Jag är så snäll...

TRENDEN ATT VARA SMAL

2012-03-21 @ 16:26:38

En kvinna säger att det är viktigast att än själv mår bäst och att inte människor runt omkring ska bestämma om hur man ska se ut. Det är ju viktigast att än själv mår bra och att inte omvärlden ska påpeka om att man inte ser bra ut och att man måste banta.

Jag tycker att trenden om att vara smal måste avslutas nu. Det ska snarare vara trendigt att alla får se ut som man vill helt enkelt. Det är ju så det ska vara. Eller låter det bra att folk ska tycka att det är viktigast att vara smal och att inte äta, sova, vara glad med mera? Detta problem gör folk deprimerade, när man ser skyltdockor, affischer och modeller som ser ut som pinnar. Tyvärr är det så vi lever i idag i dagens samhälle. Ens självförtroende är inte på topp. Men hur ska DU göra för att skita i trenden om att vara smal och stärka ditt självförtroende? Jag anser att du bör tänka att du faktiskt lever en gång och att det är som bäst att du mår bra och inte förträngs om att se ut som en barbie.

Vad du än tror så kollar vi inte snett på folk som ser ut att ha lite mer kurvor än andra. Snarare kollar vi snett på folk som vill se ut som Kissie. Det märks, för det framhäver dåliga relationer, intressen, hälsan och att leva med sig själv.


 

Våga vara dig själv och lyssna inte ett skit på vad dina kompisar säger och tycker! Du är unik!

HELGENS BRAVADER

2012-03-19 @ 18:54:25
Denna helg har varit super bra och också super dålig.
Har haft min första krogdebut i fredags på Strömpis med mina tjejer. Det var toppen! Tack ännu en gång till för alla fina presenter! Ni är bäst! Kvällen var super kul! Hihi..
I lördags var jag på fest i Löa någonstans långt borta för min super fina klasskompis Elin. Löa ligger nästan vid Kopparberg hehe. Men det var jätte roligt och det gick ju som det gick. Jag kom hem väl och det var skönt.
Men det var lite tårar den dagen också, vilket kanske var det sämsta under helgen. Men jag hoppas att det blir bra nu...
I söndags hade jag en heldag med mamma. En riktig mamma dag alltså. Det var behövligt efter lördagens festligheter och alla tårar. Vi var på Gustavsviks relax. Där simmade vi, solade, badade i bubbel, åt gott, duschade lyxigt och hade det riktigt mysigt. Dock fick vi en parkeringsböter på 400 kronor. Hehe... Därefter tog vi oss upp till biomörkret och tittade på en rulle. Filmen var jätte dålig, men det var mysigt att få sitta där ensam med mor... På kvällen pallrade jag mig till Simon och pratade. Jag sov kvar och vaknade upp bra denna måndag.

FULLT ÖS

2012-03-16 @ 09:32:08
Nu sitter jag i skolan och han svenska. Ska snart äta och sen är det spa lektion. Därefter ska jag och Ida kila upp på stan och leta nya klackar. Sen måste jag handla käk tills ikväll och sen ska jag stå i köket resten av dagen. Sen kommer mina pinglor! Tillsist blir det krogdebut på Strömpis.

ÄCKLIGT

2012-03-16 @ 09:30:16
Att det fortfarande håller på. Samma sak varje kväll. Orkar inte en gång till. Sluta upp nu. Att du aldrig förstår dig på känslor. Så jävla äckligt. Jag vill inte veta, vad ni gör.

MODELING AGAIN

2012-03-15 @ 21:20:53
Om två veckor är det dags igen! Denna gång är det med min bästaste vän Ida. Jag ska gå för Sisters på Vågen gallerian på Modeveckan. Gud vad roligt!

BON APPÈTIT

2012-03-15 @ 19:00:00
Matmenyn är klar. Imorgon är det krogdebut med mina pinglor! Hoppas det smakar...

MIN SKOSAMLING

2012-03-14 @ 14:22:44
Känner att jag måste shoppa lite mera skor...

BIRTHDAY

2012-03-13 @ 10:02:29
Min födelsedag har varit toppen! I lördags var släkten hos mig och det var jätte trevligt! Sen kom Simon hem till mig och han fick sova kvar tills dagen jag fyllde. Det blev lyx frukost och två små prickar som förgyllde min morgon. När jag kom till skolan så hörde jag bara en massa grattis. Dels kom världens bästa Ida fram med en stor present till mig. Ett brickbord med massa fina ljus på. (Bilder kommer sen). På måndagskvällen kom Patrik, Linn, Simon och Nettan och firade mig. Blev tacogratäng och tårta. Det var jätte mysigt.
Dock dog min mobil igår vilket har gjort att jag inte kunde svara på alla gratulationer. Dels sitter jag i skolan och kan inte logga in på facebook. Det suger!
Så jag tackar här och nu för alla fina sms och kommentarer på facebook.

Följ mig på instagram

2012-03-12 @ 12:24:11
http://web.stagram.com/n/jsdrberg/

18 år

2012-03-12 @ 12:12:06
Idag är det en Julia dag!

SÖNDER

2012-03-10 @ 10:21:54
Igår spelades det match i Linde Arena. Det blev tyvärr förlust och sura miner. Åkte också på en smäll och landade på rumpan. Min svanskota är typ... sönder. Kan inte gå! Känns som att jag har bajsat på mig eller något, inte för att jag har gjort det, men bara bokstavligt liksom. Ont som sjutton gör det iallafall. Men jag ska härda ut och ta en runda på stan iallafall. Ska försöka iallafall.

HAIRCUT

2012-03-09 @ 16:20:20
Hamnade i frisörstolen idag när jag kom hem från skolan. Klippte av en liten bit. Det växer ju så fort!
Nu inväntar jag mamma och min kära broder också. Sen ska jag till Lindesberg och spela våran allra sista serie match. Efter det går vi ut och äter. Kan ni rekomendera nått ställe? :)

SNOW

2012-03-08 @ 08:57:29
Nu måste jag bege mig till skolan. Vi har bara spa idag vilket är skönt. Nu när jag kolla ut ur fönstret så är det helt vitt ute. Och igår invigde jag glassen och solen med Ida och Lisa. Och nu är det vinter igen, känns det som.
Måste kila nu! Sen har rektorn stängt av facebook i skolan. Suger!
Puss

ÄR INTE LITEN LÄNGRE

2012-03-07 @ 16:58:11
Lämnat CV till fem ställen på stan (bl.a på café), skrivit in mig på Arbetsförmedlingen, skickat CV via hotmail till olika telefon företag, fått samtal från ett call center företag, ska på arbetsintervju på fredag, fyller 18 på måndag.
GALET

ARBETSINTERVJU

2012-03-07 @ 10:20:21
Check! På fredag ska jag till ett call center företag och vara med på en arbetsintervju. Det är trots allt min allra första intervju. Så vi får väl se om det nappar. Men det vet jag faktiskt inte. Hahaha, jag är nog lite för uppspelt idag. Pratatde med en tjej från företaget idag och hon verkade jätte trevlig.
NERVÖS

ÖVERLEVER

2012-03-07 @ 08:15:05
Onsdagsmorgon, jag är helt slut! Att jag kom upp ur morse, oväntat!
Nu sitter jag iallafall i skolan och ska ha historia. Jag skriver om Kalla kriget och det går inte så bra för mig. Man kan säga att jag ligger efter ungefär 6 veckor eller nått liknande.
Idag är det soligt ute också, så jag har tagit fram mina solbrillor idag!
Nu måste jag plugga...

I´M NOT A KID, I´M A BUSINESS WOMAN

2012-03-06 @ 15:30:20
Idag känner jag mig inte liten längre. Jag har minsann gått in på arbetsförmedlingen och skrivit in mig, varit på alla möjliga arbetsplatser och lämnat jobbansökan och ansträngt mig. Jag har verkligen ett behov av jobb just nu. Min ekonomi räcker inte längre. Jag är trots allt 18 redan nästa måndag.
Dels har jag en väldans massa plugg att ta tag i idag.
ONSDAG - Hålla föredrag på svenskan
FREDAG - Prov om KAMs lagar och regler
MÅNDAG - Ergonomi uppgift
V.9-V.16 - Läsa The Kite Runner på engelska

DID YOU SAY HANDBALL?

2012-03-05 @ 15:31:43
Måndag - Handboll
Tisdag - Handboll
Onsdag - Plugg eller handboll
Torsdag - Handboll
Fredag - Match mot Lindesberg
Lördag - Vila
Söndag - Gymma

GLÄDJE

2012-03-04 @ 21:57:17
Att gå från att vara ledsen till att vara glad är underligt.
- Jag älskar dig

SIMON SAYS

2012-03-04 @ 19:04:38
Helgen har bestått av matcher. Match i lördags mot Guif. Gick inte så bra... Därefter åkte jag till Kumla och mötte Ida och sen promenerade vi till ip och kollade på Simon. Det blev lite för kallt så jag släppte iväg Ida, hehe. Dock fick jag sitta kvar i kylan och vänta på Simon. Men det var det värt. Åkte hem och tittade på mello tillsammans och sedan somnade vi gott. Idag åkte vi till Idrottshuset och tittade på Ebba när hon spelade sin allra första polspels match i handboll. Hon var jätte duktig! Därefter har jag varit hos mormor och morfar och ätit fisk och druckit te. Nu har jag precis putsat mina dr.martens för första gången sen jag köpte dem i somras. Nu ska jag klinka på min gitarr lite och ta det lugnt. Det är trots allt träning varje dag nu nästa vecka plus match på fredag mot Linde..

IBLAND KAN DET VARA FÖR JÄVLIGT

2012-03-02 @ 21:49:06
Fördriver tiden framför Ice Age med lite vindruvor och inget annat. Just nu vill jag sjunka igenom jorden och ha ett mörker framför mig och tysthet.
Det är skönt att få spela match imorgon och bara köra över dem och få ut sin irritation och ilskhet på andra. Det behövs.

I CAN DO EVERYTHING

2012-03-02 @ 21:27:00
NOT

I AM

2012-03-02 @ 18:25:23

FRIDAY

2012-03-02 @ 18:03:36
Idag har jag masserat en kund på spa salongen, cyklat, ätit en risifrutti, handlat mat med mamma, diskat, kollat OC. Och typ inge mera.
Ikväll ska jag ha fredagsmys med mamma och imorgon förmiddag kl 10.30 befinner jag mig i Idrottshuset och möter Guif kl 12.15. Där efter är jag väl med Simon en stund och sen har han match. Sover även där på kvällen. Det tycker jag om!
På söndag har Ebba sin första polspels match i Idrottshuset och jag ska vara där som stöd och hejja på henne med Simon och Nettan. Gud vad mysigt!
/365 days

BOBBY ODUNCU

2012-03-01 @ 08:41:54
Har inget att skriva just för tillfället. Men sitter just nu och käkar macka och yogurt och ska snart cykla iväg till skolan. Har en stycke lektion, SPA. Sen slutar jag. Men ikväll runt kl 6 kommer Bobby till skolan och klipper bandet för frisörsalongen och inviger den. Får väl se om jag ska dit för jag har ju somsagt träning ikväll också som jag inte vill missa. Match mot Guif i helgen.
Nu måste jag sleva i mig frukosten. Puss
Söta Tuva fick vara med på bild idag...