Jobb på conventum

2011-07-30 @ 12:03:06
Har inte haft tid till bloggen på sista tiden. Har haft fullt upp helt enkelt.
Idag vid 17.30 så jobbar jag på Conventum där det arrangeras Bridges spel. Ingen aning om vad det är, men det löser sig!
Igår var jag och Simon på stan och shoppade lite. Simon var gudomlig! Bara mina affärer. Hur bra? Fick med mig ett linne, en långärmad randig tröja, en kofta och ett halsband. Fiiiint!
Dels var jag och mamma och red islänningar i onsdag. Fick med mig några bilder, inga höjdare, men det duger...

Shame on me

2011-07-22 @ 19:19:26
Nu beger jag mig mot andra delen av Kumla och träffar Hanna Strömberg, Jesper Ådin, Ludvig Wreeth och såklart min käre man, Simon Karlson.
Hade!

Kumla - Löddeköping - Köpenhamn - Helsingör - Gränna - Kumla

2011-07-17 @ 18:58:42

Danmark

2011-07-14 @ 09:50:30
Nu om ungefär en timme så sitter jag och mamma i bilen och brummar vidare till Danmark, Köpenhamn. Vi ska tillbringa våran helg där och se Take That... Ah Robbie Williams om ni inte hade någon aning om vilka de är. Jag vet själv inte vilka de är, men mamma älskar dem.
Jag tar med min lilla macbook till Danmark så kan jag försöka uppdatera lite där också. Hade!

Ute

2011-07-12 @ 13:15:26
Ligger ute på en madrass hos marsvinen. Dom äter som hästar och jag har det allmänt soft. Antar att dom älskar att få äta gräs...
Ska snart gå och ta en dusch och fräscha till mig lite. Sen så blir det Harry Potter idag också (kollade på 6an igår). Imorgon blir det bio, Harry Potter. Mysigt!

On my wall

2011-07-11 @ 19:19:53
Kom på ideen att göra tre egna canvas tavlor till mitt rum. Eftersom att jag helt ska göra om mitt rum så får man väl vara lite händig också. Hur kul som helst!

Kväll hos Bårmans

2011-07-11 @ 19:16:23
Åkte till Bårmans där det var en del folk. Blev bjuden på ännu en till milkshake igår också. Hmm...
Det var kul! Allsång blev det också! Lite rajraj på det hela. Det gillar vi!

Bulleribullera

2011-07-10 @ 14:28:50
Bulldag med mamma! Blir vanilj och kanel bullar. Hur gott? Nu väntas en kall mjölk och en god nybakad bulle. Finnemang!

Sa du milkshake?

2011-07-10 @ 13:52:56
Efter sjöparken vistelsen drog jag och Fhelicia till Erik Bårman. Vi drack choklad milkshake och kollade Mean girls och pratade. Soft!
Innan det så kollade vi hennes små söta valpar. Hur söta är dom inte? Sen drog vi till Statoil och köpte vaniljglass som Erik bad oss göra. Där så mötte vi på en packad kille och en kompis som börja ragga på mig. Han gjorde min och Fhelicias dag tror jag. Gud vad jag skratta!
Dels så prata jag med min Simon som har det bra i Sälen. Såklart så ska jag sakna honom också...

Sjöparken

2011-07-10 @ 13:48:47
Tog en sväng till Sjöparken med Fhelicia. Käka melon och prata förfullt! Riktigt mysigt vill säga.

Don´t leave me

2011-07-09 @ 12:32:09
Nu har jag åkt ifrån Simon. Familjen Karlson och inkl. Jesper Wreeth beger sig bort mot Sälen en vecka, utan mig! Hur ska det här gå?

Lycka!

2011-07-06 @ 00:18:17
Känns som att jag vill skriva ut mina små häst tramserier på min blogg. Inte så många som gillar hästar som läser min blogg direkt... Tror jag inte iallafall. Så ni behöver ju inte läsa det här inlägget då.
Är ganska jobbigt att inte få se Keelord mera nu snart eftersom att han försvinner i veckan.
Jag har alltid varit nära hästar ända sen jag var liten. Hade egna hästar och red på ridskola och allt. Sen när jag flyttade till Kumla så ändrade jag mig. Då blev det bara handbollen som jag fokuserade på. Så jag slutade tänka på hästar. Sen nu när jag började på gymnasiet så slog det till. En klasskompis som bor i Kumla hade hästar och vi blev kompisar på en gång. Jag erbjöd mig att hjälpa till nån gång i stallet, och såklart fick jag det också. Kom dit och jag fick stallets finaste häst... Hehe. Konstigt nog så körde hon som äger/ägde Keelord hem mig senare. Ingen aning om vem personen var. Men allt senare så började jag och mamma prata om hästen och det. Och sen visade det sig att de var arbetskamrater. Vilken lycka? Såklart så fick jag bli som en medryttare på Keelord. Var i stallet minst en gång i veckan. Kunde vara tre till fyra dagar ibland. Sådär höll jag på i snart ett halv år, om inte lite längre. Inte behövde jag betala något, kanske ridhusavgifterna, men strunt samma. Det var lycka! Hur lyxigt var det inte? Och hur jobbigt är det inte? Att lämna honom, ah som att falla ner på botten igen. Ingen häst att åka till och mysa med. Illa! Så nu läggs väl min lilla hästperiod ner igen. Tråkigt, men sant...

Ganska gullig ändå...

2011-07-05 @ 20:29:16

Pyssel till tusen

2011-07-05 @ 20:26:18
Steg upp kl 9 idag sen vid kl 10 åkte jag, Sara och Ellinor till alla möjliga affärer. Känns lite fritt att kunna göra vad man vill när Sara har bil nu och allt! Vi köpte detta. Meningen med åkturen var att vi skulle köpa pyssel grejer. Blev det här... Till mig själv köpte jag två stora canvas tavlor och tre djupa skålar och en vatten färgs palett.
När vi kom hem till familjen Wikström så var det pyssel till tusen. Målade på tallrikar, djupa, glas och flaskor. Super kul var det iallafall! Sista bilden är på mina skålar som jag gjorde. Hmm, sött! Och salve betyder "God morgon" på latin...

My days wants to see you

2011-07-05 @ 01:10:10
Känns som att jag har massor att skriva. Har gjort mycket de senaste dagarna nu. Känns som en tvångstanke att jag måste skriva vad jag gör på dagarna, och jag vet att det är hur tråkigt som helst att veta. Men gör det med så korta ord som möjligt!
- Onsdag - Akuten
- Torsdag - Liseberg, annat
- Fredag - Göteborg, hemgång
- Lördag - Simon, moppetur, bad, fotboll, mys, annat
- Söndag - Simon, moppetur, bad, annat
- Måndag - Simon, städa, ute med mamma, Nathalie och co, kvällsbad topless
- Tisdag - Ikea med tjejerna, kväll med Strömberg, Wreeth och Ådin

Eey you, I´m gonna miss you a lot

2011-07-03 @ 20:33:07
Nu ska Keelord säljas inom en vecka och det känns lite jobbigt eftersom att han var en sån fin häst i mina ögon...

Akuten

2011-07-01 @ 15:42:03
När jag kom hem från Unden med tjejerna så mådde jag bra och var glad och tyckte att jag såg hyfsat brun ut. Sen när jag skulle gå in och duscha bort allt äckligt sand och grejer så mådde jag helt plötsligt inte alls bra! Jag ville spy och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Allt snurrade runt och sen tystnade ljudet. Sen vaknade jag av att mamma ropade på mig för att hon hörde att jag ramlade ihop. Jag kommer inte ihåg nått alls. Men när jag vaknade så satt jag i en gungstol i badrummet med handduken runt om mig. Tydligen hade jag krälat mig upp. Mamma kom in och försökte väcka mig, men inget svar. Hon ringde ambulansen och sen på 3 minuter klampade det in två karlar in i badrummet där jag låg halvnaken och blek. Tydligen så hade jag svimmat och jag hade under 100 i blodtryck. Sen efter ett tag blev jag klar vaken och dem ville ta med mig till sjukhuset. Men usch tänkte jag, jag mår bra! Men jag hade inget val iallafall. Och in kom de med båren och gud vad jag skämdes. Herregud, ser ni inte att jag kan gå? Ut kom jag röd som en kräfta och de skrattade åt mig. Såklart hade jag solsting och för lågt blodtryck. I ambulansen somnade jag nästan. Fick dropp och han sa att han bjöd mig på gratis kvällsmat men icke smakade det nånting. Sen rullade de ut mig och in på barnavdelningen, men icke såg jag inget barn alls. Frös så att jag skakade. Och jag mådde bra, hade ingen anledning till att vara där. Men de ville kolla mig eftersom att jag slog i huvudet dagen innan också och kände av huvudvärk där jag slog i på stranden. Sen hade jag ju hjärnblödning som liten och kunde ha dött, plus så har jag haft yrsel allt för många gånger på senaste tiden. Men inte var det någon fara med det. Utan det var för att jag hade legat på stranden för länge och bränt sönder hela min kropp. Jag är röd som en ketchupflaska.
Nu har jag fruktansvärt ont i kroppen, speciellt bakbenen och på ryggen vid bhn ungefär.
Jag har lärt mig en läxa nu - Använd solkräm för sjutton!