STÅR INTE UT

2012-01-25 @ 15:22:53
Och så var man sjuk igen då. Åh vad roligt! Är sjuk näst intill HELA TIDEN! Nu är jag förskyld och jag snorar hela tiden. Äckligt! Sen har jag världens mensvärk också som inte är något att leka med. Usch, plus så har jag träningsvärk också, men det står jag ut med iallafall. Vad har hänt med mig? Blir tokig!
Aja, nu har jag ätit min favorit mat, lax och snart ska jag gå till körskolan och ha lite teorikurs.

HEJ TISDAG, HUR MÅR DU IDAG?

2012-01-24 @ 17:23:03
Damer och herrar, idag har jag inte gjort ett skit.
Nej, jag skoja. Jag har vaknat upp hos min Simon, varit i skolan, gått på stan med Ida och Lisa, köpt en grå munkis tröja för 249 kronor och 8 pack träningsstrumpor från Team Sportia för 81 kronor, njutut av en god latte, diskat, tänt ljus i lägenheten som en våran i nio dagar till.
Snart ska jag packa ihop min träningsväska och ta bussen till Pettersberg och spela handboll som jag annars gör tre gånger i veckan eller mer, sen ska jag även ta med min dator och försöka plugga. Har hittils pluggat jätte bra på bussresan dit och hem. Har ju inget annat för mig när jag inte har min fina vän Ida brevid mig? Har en viss kärlek till min dator också, så det löser sig.
Bara för att jag inte har några nya bilder så kan väl denna bild funka? Hahah... hittade mina gamla leksaker när jag packade. Det där är inte allt kan jag säga, barbiedockorna är inte med på bild. Vilket liv jag hade som liten!

SHOES SERVED ON A SILVER PLATE

2012-01-23 @ 16:20:04
Nu är dom mina! Fanns inte i min storlek i hela Sverige förutom i Varberg. Vad gör man inte? Jo, man ringer och ber dem skicka hem dem till mig!

TANKAR SOM VIRVLAR

2012-01-23 @ 16:06:03
Igår var jag och hämtade mina fina skor från Scorett. Ville verkligen ha dem, men fanns inte i min storlek i hela Sverige förutom i Varberg. Så jag beställde hem dem helt enkelt! Tror jag tänker vänta lite med att använda dem tills snön smälter bort. Eller vi får väl se om den tanken håller...
Jag har tappat motivationen till att plugga. Känns som att skolan trackar mig med massa plugg och uppgifter. Min hjärna har gått i ide tror jag.
Men det som mest motiverar mig för tillfället är nog handbollen och laget. Känner att den ger mig någon slags kraft till att orka. Så kärlek till det.
Jag har också börjat trappa ner på allt onyttigt. När jag flyttar till Örebro (1/2-12) så ska jag vara aktiv hela tiden och äta bra mat och träna hårt. Inte äta massa skit och verkligen inte vara lat.
Kan också påpeka att jag saknar min fina vän Hanna Strömberg. Känns som att det var evigheter sedan. Alla roliga stunder med henne är guld just nu. Att man kan sakna en så...
Nästa onsdag (1/2-12) bosätter jag mig ovanför Java i Örebro med mamma. Ska bli så himla skönt. Att bara få komma bort från den här skithålan. Här har jag inget liv. Här fördriver jag bara tiden.

STRESS

2012-01-18 @ 13:51:39
Äntligen klar med det där j**la psykologi arbetet! Usch och fy på det, plågsamt. Men nu är det somsagt klart! Skönt! Eller vänta... klart? Hu, har tusen andra arbeten, såklart. Och det är ju såna där jobbiga och "önödiga" arbeten som jag bara inte vill göra. Detta resulterar min vecka till stress... Puss

GAMEDAY

2012-01-16 @ 08:25:44
Igår fick jag agera fotograf på matchen mot Strängnäs. Hade dock min Iphone och bilderna blev inte de bästa. Varför jag fick vara på sidan igår var för att min rygg har pajjat igen. Det ska alltid vara nått med mig. Är nog en riktig olycksfågel. Men jag satsar på match hemma mot Åkers nästa helg.

23.00

2012-01-12 @ 22:59:39
Kom nyss hem från min första handbollsträning efter cirka 3 veckor. Känner mig lite svag... Ryggen krånglade också såklart och det hugger i ryggen vad jag än gör.
Efter skolan tog jag och min vän Ida en sväng till marieberg. Jag var så himla sugen på dessa skor från Scorett, men såklart så fanns dem inte i min storlek. Ledsen tjej... Men jag fick iallafall med mig en klocka från Guldfynd för 100 kr, Crocker T-shirt från JC och en kofta från H&M hem plus en hårsnodd med en "ring" runt omkring. Tänkte lägga ut köpen men jag orkar inte idag. Kanske lägger upp det imorgon om ni vill, då får ni faktiskt kommentera och be mig lägga upp mina köp. Känner mig inte så motiverad när ni aldrig skriver något till mig. Fy skäms på er...
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det fredag, woop woop. Sen är det helg och jag har inget för mig, förutom att det är match mot Strängnäs borta kl. 17 på söndag. Säger redan nu att det blir vinst.
Godnatt!
Idag hade jag på mig detta. Prislappen sitter på skjortan då jag tog kortet innan jag köpte den.

SHOES SERVED ON A SILVER PLATE

2012-01-12 @ 13:02:02

BJUDER

2012-01-11 @ 16:45:04

SKRIVKRAMP

2012-01-10 @ 15:29:01
Nu har jag suttit med det här j**la arbetet i snart 3 timmar. Är dessvärre ännu inte klar än och det ska vara klart tills imorgon plus att jag ska redovisa i seminarium. Hur ska detta gå?

JULAFTON 2011

2012-01-09 @ 19:29:08
Julafton spenderades hos min kusin Jessica och hennes kille Adde i Lanna. Dagen/kvällen var super mysig och det bjöds på god mat och massa fina julklappar.

NYÅRSAFTON 2012

2012-01-09 @ 19:14:22
Nyår spenderades först hemma hos Elin Karlsson med Anna Isgren, Matilda Nöjd, Emma Persson och Amy Scheer. Därefter tillkom det massa folk och vi knallade runt från hus till hus. Vi hade det jätte kul och det kunde inte ha blivit bättre en så. Till och med fick jag min nyårs kyss av min fina man, Simon.

FORTFARANDE ARG

2012-01-05 @ 22:10:07

Min mobil fungerar fortfarande inte och kan alltså inte ringa, smsa eller gå in på internet. Är riktigt trött på 3 nu. Sen kan jag inte skriva något på facebook heller vilket gör mig så trööööööööööött på detta!
Plus har jag gått och fått njurbäckeninflammation. Jag har jätte ont i revbenet och har legat med feber nu i två dagar. Idag var vi på vårdcentralen och fick antibiotika som skas äta i 10 dagar. Det blir inga träningar eller matcher på ett tag.
Därför blir dagens rubrik - FORTFARANDE ARG
Puss...

ARG

2012-01-03 @ 12:27:26
Min mobil fungerar inte och min facebook fungerar inte. Kan varken svara på sms eller på facebook chatten. Vill ni något så får ni ringa! Det här ska vi försöka lösa så snabbt som möjligt. Det har varit jätte krångligt med min mobil på sista tiden och tydligen så är mitt facebook konto aktiverat i Torshalla. Blir så arg!

HÅLL UT

2012-01-02 @ 12:07:29
Ville bara säga att bilderna snart kommer komma in på bloggen. Har massor med bilder från nyår. Kan ju ta hela långa storyn också, om ni vill veta somsagt! Kan ju gott säga att nyår var toppen med Elin Karlsson och alla andra brudar.
Idag har jag iallafall varit på körskolan och haft teorilektion. Kör så i två dagar till. Den här veckan har träningarna börjat också, och på lördag är det match, juniormatch mot Erping. Livet! Iallafall ska jag träna boll idag, sen ska jag på bio med mina tjejer. Därefter kanske jag sover hos S, vi får väl se om jag är vaken...

2012

2012-01-02 @ 12:00:22