Spa salen - Håltimma

2010-11-30 @ 13:56:31
Guanabana Pineapple och Gott och blandat Fruktopic = Mums
Snygg och het, jo tack jag vet! Hih, jo tjena ;)
Jullanbullan! :)
Ella får massage av Sara. Erkänn att ni är avundsjuka? :)

Ny väska, ska jag gilla den?

2010-11-30 @ 08:19:59
Dålig bildkvalitet!

Dagen igår & idag i låååååång text

2010-11-28 @ 22:47:40
Igår så var vi hemma hos Jacob Sikh där Wille Åhlund, Hanna Madheim och Victor Sandin var. Vi kollade film och spelade kort (som vanligt). Sen vid 12 tiden drog jag och Simon hem och slockna på en gång.
Vaknade av att mor min ringde mig, kunde inte somna om och Simon sov djupt så han kunde jag inte väcka. Men jag var lite dum ändå! Hihi... Sen käka vi frukost och kom på att vi skulle åka in till Marieberg en sväng. Kom hem med en vit/svart bh och ett par trosor. Lämnade tillbaka en cerise transparant skjorta på Gina Tricot. Behövde dock en ny väska också. Men jag har blivit så kräsen under åren så det var lite svårt att hitta någon. Men vet ni någon snygg väska, kommentera då!!! Ahh... sen så käka vi mat och så sen åkte vi hemmåt igen i snökaoset.
När vi var hemma så satte vi på Notting Hill. Var bra faktiskt, har aldrig sätt den förut. En riktig kärleksfilm vill jag säga! Cute... Under filmen fick jag värsta migränen, har aldrig haft så ont i huvet i hela mitt liv! Sjuk. Mamma fick komma och hämta mig för jag mådde piss.
Men nu mår jag bra efter ett långt varmt bad med jordgubbsskum. Kudden ropar och lampan är varm. Betyder att den här långa texten tar slut här och nu. Tack och hej, leverpastej.

Stallet

2010-11-27 @ 12:55:00
Nu snart ska jag och mamma åka ner till stallet och fixa Keelord, sen tar vi transporten tillsammans med Sofia. Sen sitter jag på hästryggen i Hagaby ridhus. Pussss

Magically

2010-11-27 @ 00:56:23
Att få ett spontant sms där det står "Jag älskar dig" kan vara dagens bästa, kanske veckans bästa?

Planering framöver

2010-11-25 @ 22:42:06

Problem

2010-11-24 @ 18:42:33
Jag kan inte få mellanrum på mina texter. Därför är det jobbigt att läsa mina texter. Så ursäkta... men jag vetefan hur man ska ändra det. Drygt!

Roligt...

2010-11-24 @ 18:37:20
Mamma väckte inte mig imorse. Hon tyckte jag lät för sjuk. Jag hosta nämnligen som en jag vet inte vad.
Har kollat film från voddler sen har jag pluggat klart engelskan. Hängt upp tvätt har jag också gjort och dels har jag sprungit in på toa var femte minut för att snyta mig. Usch vad drygt det är att vara sjuk. Inte min grej. Big nono.
Har heller inga bilder nu att lägga upp. Är ju så jävla snygg när jag är sjuk. Höh a big joke.
Btw så har jag Keelord att sköta om i helgen. Blir fast rumpa nästa måndag. Vänta bara ;)
Jag på Muskot år 2007
Jag på Muskot från Sjöstjärnans ridläger.
Nu ska jag käka lussebullar och dricka julmust. I like.

A real friend

2010-11-23 @ 21:44:25
Vanlig skoldag idag förutom att jag fick åka hem tidigare från skolan för att våran lärare tyckte jag såg sjuk ut (det var jag ju också) så jag drog hem en timme tidigare.


Sen kom Hanna Madheim hem till mig. Pratade om lite saker och så. Om du läser det här så vill jag säga att du är en riktigt bra vän som är guld värd. Jag stöttar dig på alla sätt och vis, you know that girl.

Måndag kl. 16.45

2010-11-22 @ 16:51:11
Har kommit hem för en stund sen från skolan. Hade spa som första lektion. Fick nacke/bröst massage av Mimmi. Gott! Andra lektionen var matte och sista svenska. Fick tillbaka min bokanalys. Blev VG på den. Tror jag är nöjd ändå.
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på nått jag inte vet. Emm, sen ska jag slappa och kanske plugga lite. Får se. Skulle egentligen ha tränat idag, men jag är fortfarande lite kraslig, så jag tränar imorgon och resten av veckan istället. Låter bra.

12 timmar närmre skolan

2010-11-21 @ 19:56:55
För att göra ett bra slut på den här helgen så traskar jag och Hanna Madheim oss iväg mot skogstorp för att kolla futsalmatch mellan Sannahed/Yxhult och Rynninge. Blir nog mer snicksnack än fotbollen i sig. Så brukar det ju vara när det sägs att vi ska sticka ner och kolla match. Deep shit liksom.

Svar på fråga

2010-11-20 @ 13:16:43
KommentarTid
självaste pontus om Tidsfördriv - Relationsfrågor:
en enkel fråga vilka är Pontus och co?
IP: 81.225.70.49
Svar på fråga:
Pontus Enblom är det rätta namnet och vännerna runt omkring :)

Sjuk och med en massa underbara känslor

2010-11-19 @ 15:33:28
Som sagt, som alla vet så suger det att vara sjuk. Hals ont och och trött. Hade feber igår.
Sitter här ensam i soffan och lyssnar på lite musik. Har kollat på typ 3 super dåliga filmer från voddler.
Har ätit frukost idag iallafall och en mandarin. Inte alls någon mataptit längre. Är lite smått hungrig nu kanske men usch vad äckligt. BLÄÄÄÄÄ.
Jag har bara lust att skriva ut alla mina underbara känslor för min pojkis. Känner för att skriva hur mycket som helst. Men det kommer nog ett inlägg snart enbart mina lyckliga känslor. Hihi....
Gud vad jag älskar honom. Att en pojkvän kan betyda så mycket fortfarande. Underbart. Han är min bajskorv. Vad skulle jag göra utan dig?
Love you Sim <3

Mina OMDÖMEN! Alla är inte satta ännu dock

2010-11-19 @ 09:55:03
Omdöme för:EN1201SPA10(Engelska)    Senast ändrad 2010-11-18 av Li Jonsson
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Prognos: G Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt. För att nå betyget Godkänt som slutbetyg krävs att samtliga mål för betyget Godkänt uppnås. För att du ska ha möjlighet att nå de högre betygen krävs att du övar dig i: - att förstå innehållet i tydligt, regionalt färgat tal om ämnen som inte är helt obekanta (Höra). - att muntligt både utan och efter förberedelse delta i samtal om bekanta ämnen (Tala). - att kunna läsa och förstå texter och skönlitteratur (Läsa). - att skriftliga framställningar kännetecknas av klarhet, precision och variation (Skriva).
Omdöme för:ESV1201SPA10(Estetisk verksamhet)    Senast ändrad 2010-11-18 av Gabriella Lundvall
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
ESV 1201 Prognos: För högre betyg än Godkänt (VG) Du har under kursens gång påvisat kreativitet, analysförmåga och självständighet. Utifrån ovanstående formulering bör du fortsätta kursen på samma sätt och har därmed chans att nå de högre betygen. Tänk på att kursen är lång och det gäller att fortsätta vara lika kreativ och analyserande som du har varit för att behålla betyget kursen ut, samt att alla mål för Godkänt måste uppfyllas.
Omdöme för:HNDL1203SPA10(Handel)    Senast ändrad 2010-11-17 av Jenny Abrahamssson
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
Prognos: För högre betyg än Godkänt (VG & MVG) Du har hittills under kursen påvisat självständighet, en god ämneskunskap och förmåga att omsätta din kunskap till handling. Utifrån ovanstående formulering bör du därför fortsätta kursen på samma sätt och har därmed chans att nå de högre betygen. För MVG behöver du fortsätta att utveckla din analysförmåga genom att kritiskt granska och ifrågasätta kunskap samt koppla dina reflektioner till relevant teori. Observera att detta är en bedömning som grundar sig på det du hittills presterat. Omdömet skall alltså inte betraktas som ett slutbetyg!

Omdöme för:IDH1201SPA10(Idrott och hälsa)    Senast ändrad 2010-11-17 av Frida Karbing
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
VG/MVG: Du har under kursens gång visat på analysförmåga och självständighet, t.ex i utförandet av olika fysiska aktiviteter. Du har även visat på analysförmåga genom att du kan diskutera friluftslivets värden för människors hälsa.Observera att detta är en bedömning utifrån de mål som hittills behandlats i kursen.

Omdöme för:MA1201SPA10(Matematik)    Senast ändrad 2010-11-12 av Murat Thomas Alp
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt Exempel på moment är: Eleven ska förstå hur matematiska problem relateras till honom/henne bland annat med hjälp av anpassade genomgångar och tillämpade uppgifter. Eleven ska ha förbättrat sin tolkning av reella tal, genom att kunna skriva och beräkna tal i bråk- och decimalform, procent och negativa tal För att nå betyget Godkänt som slutbetyg krävs att samtliga mål för betyget Godkänt uppnås. För att du skall ha möjlighet att nå de högre betygen så krävs generellt sett att att du övar dig i kritiskt tänkande, självständighet och reflektion. Exempel på kriterier som krävs för de högre betygen är: Eleven ska använda matematiska begrepp, beräkningsmetoder, exempel och tillvägagångssätt för att formulera och lösa olika typer av problem. Eleven är säker i olika slags beräkningar och visar lösningar av olika typer av problem samt använder sina kunskaper från andra områden i matematiken. Eleven formulerar och utvecklar problem, väljer övergripande beräkningsmetoder och exempel vid problemlösning samt visar en klar tankegång med korrekt matematiskt språk. Eleven värderar och jämför olika metoder, drar slutsatser från olika typer av matematiska problem och lösningar samt bedömer slutsatsernas rimlighet och giltighet.

Omdöme för:NK1201SPA10(Naturkunskap)    Senast ändrad 2010-11-18 av Gabriella Lundvall
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
NK A 1201: Prognos: (G) Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt. Exempel på moment som du har uppnått och som ligger till grund för betyget Godkänt är: Eleven beskriver ekologiska fakta och begrepp. För att nå betyget Godkänt som slutbetyg krävs att samtliga mål för betyget uppnås. För att ha möjlighet att nå de högre betygen så krävs generellt sett att du visar på samband, inför begrepp och teorier samt reflekterar.

Omdöme för:OMV1209SPA10(Omvårdnad)    Senast ändrad 2010-11-15 av Frida Karbing
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
Godkänt: Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt, tex. genom att du redogör för tecken på vanliga sjukdomstillstånd samt ger exempel på undersökningsmetoder, behandlingar och förebyggande insatser. För att du ska ha möjlighet att nå de högre betygen krävs generellt sett att du övar dig i kritiskt tänkande, självständighet och reflektion.

Omdöme för:SOMS1201SPA10(Social omsorg)    Senast ändrad 2010-11-15 av Frida Karbing
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
VG/MVG: Du har under kursens gång påvisat analysförmåga, självständighet i ämnet, t.ex genom du ger exempel på och reflekterar över värdekonflikter som kan uppstå inom arbetslivet. Utifrån ovanstående formulering bör du fortsätta kursen på samma sätt och har därmed chans att nå de högre betygen. Observera att detta är en bedömning i nuläget utifrån de uppgifter som hittills genomförts i kursen.

Följande imorgon..

2010-11-17 @ 22:29:29
Skolstart 9.30
Naturkunskap - Rymden
Svenska - Skriva novell
Datakunskap - Prov
Engelska - Realia
Slut 16.00
Hem
Träna handboll eller skippa träningen
Hem eller sova
Tagga tills fredag

Tidsfördriv - Relationsfrågor

2010-11-17 @ 21:16:18
Du är tillsammans med? -  Simon Karlson
Hur gammal är han/hon? - 15
När fyller han/hon år? - 4 november
Vart bor han/hon? - Kumla
Ögonfärg? - Blå
Har han/hon piercat sig någon gång? - Nej
Vad har han/hon för färg på rummet? - Svart och vitt
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - Det har jag faktiskt inte frågat!
Har han/hon någon fobi? -  Nja, typ att få hälen eller knäväcket avskuret haha
Är han/hon beroende av något då? - Fotboll!
Är han/hon envis? -  Ja ibland då jävlar!
Vad gör han/hon på helgerna? - Är med mig, Pontus & co eller spela fotboll
Beskriv honom/henne med tre ord? - Bäst, kärleksfull och snygg 
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - Absolut
Varför blev du tillsammans med honom/henne? - För han är allt man kan önska sig
Du älskar honom/henne? -
Mest av allt
Du har slagit honom/henne? - Slåss gör jag som en fjolla men annars kör jag mina naglar mohaha
Du har roligt med honom/henne? - Ja såklart
Du skulle kunna bo med honom/henne? - Absolut
Du vet någonting om honom/henne? Massor
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? - Ja, i början av förhållande hahah
Säg ett ord du känner för honom/henne? -  Kärlek
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - Första gången han sa Jag älskar dig
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - Allt
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? - Ja varje gång
Är du svartsjuk? - Svårt att inte vara det... men det är såklart något man inte föredrar

Om er:

Bor ni långt ifrån varandra? - Nej ungefär 7 minuter ifrån 
När blev ni tillsammans? - 18 februari 2009

Hur länge har ni då varit tillsammans? - Snart 21 månader
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Ja, vi var jätte bra vänner innan
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - Det mesta
Har ni haft sex tillsammans? - Ja
Har ni bråkat någongång? - Ja det är klart, något man kommer gå igenom under ett förhållande
Vem håller fjärrkontrollen? - Han!!
Vad har ni gemensamt? - Hmm... att vi älskar varandra?
Har ni samma åsikter om saker? - Nej, verkligen inte. Nästan helt tvärt emot
Planerar ni framtiden ihop? - Ja, men det är nästan som att vi skämtar om det
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - Hmm kanske två veckor?
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - Ja klart
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - Så länge vi båda vill , hoppas på för evigt.

Sönder gråten och krossad i tusen bitar

2010-11-16 @ 22:56:15
Just nu så saknar jag en som står mig riktigt nära. En som alltid funnits i mitt liv. Ligger här och gråter och är jävligt pissed off även om det kanske var en meningslös text jag läste. Det gjorde ont och det berörde mig och min bror mest.
Alla tankar om det som skedde för snart 5 år sedan är det värsta i mitt liv som har hänt. När jag är olycklig så kommer tankarna upp, nämner någon om det som nu, så kommer det upp. Då kommer tårarna ut när ingen ser eller hör.
Jag vill själv dö just nu för det här suger så jävla hårt.
Jag saknar den här personen så mycket så att jag skulle kunna göra vad som helst för att träffa den igen. Men det är ju omöjligt.
Jag älskar min pappa mest av allt och han står fast i mitt hjärta ända tills jag själv ligger i graven. I love you dady
Vissa kanske inte vet om det här, för jag har tyckt att det varit så jobbigt att berätta det här för andra som kanske inte står lika nära mig som andra.

Nu ska jag försöka förklara här... om varför jag suger på att blogga!

2010-11-15 @ 22:28:17
Jag suger verkligen på att blogga, men jag tycker ändå att det är roligt (när jag har tid) må jag säga.
Jag är dock usel på att använda min egna kamera så därför kommer det aldrig några bilder utifrån omvärlden. Det är ju ganska tråkigt, men jag vill, men jag lyckas aldrig. Därför skulle det vara kul om ni kom med förslag på om vad jag egentligen ska skriva om så att jag fångar erat intresse. Så kom igen nu! Lyft på fingrarna och börja skriv till mig. Då blir jag glad och jag lovar att jag försöker göra min lilla tråkiga blogg till en läsvärd blogg. Så sätt fart nu och skriv till mig. Jag blir glad för det minsta lilla!!!!'
This ♥ is to you gott folk ;)

Dagens schema

2010-11-15 @ 16:51:06

•Skolstart
•SPA lektion (fick tillbaka SPA prov 38,5 = VG, 0,5 poäng från MVG)
•Matte lektion (jobba ikapp med medelvärde och median)
•Svenska lektion (teori om novell)
•Hem med bussen
•Käka ravioli (älskart) och apelsin och choklad glass (lovely)
•Dammsuga mitt rum
•Hämta upp Ida Norling
•Stadium
•Handbollsträning Eyra hallen

Jensens Bofhus - Propp mätt

2010-11-14 @ 19:34:51
En fin fläskfile & pommes, en stor fet cola och en banana split till efterrätt satt fint idag. Skoja inte att jag blev mätt. Min mage dog, men jag åt som en jävlaaa häst idag alltså. Behöver ingen mat på en hel vecka nu tack.



Snart dags för Ensam mamma söker.

Klockan är 01.31 och...

2010-11-14 @ 01:36:39
Simon sover och jag kan inte sova!!! Det här känns ju dock ganska mega bamse tråkigt.
Har kollat paradise hotel och jag dör av deras "daaaaaah", "jag är så jäääävla snygg asså, och det är aldrig jag som raggar, utan jag får alltid den snyggaste killen iallafall liksom". Fy vad jag skäms "/ Att lilla Sverige kan vara så pinsam. Herregud!
Aja, han snarkar som bara den.
Btw, så spelade jag match idag kl. 17.30 om ni har glömt bort det.... Förlora ju dårå, men 1 mål, en utvisning och ett gult kort. Krigarn!!

Gårdagens bilder

2010-11-11 @ 19:11:49

Ny header?

2010-11-11 @ 19:07:05
Men jag har helt totalt glömt bort hur man ändrar allt skit på bloggen...

Nu måste ni kommentera!!!!

2010-11-11 @ 18:20:25

Glad igen...

2010-11-10 @ 23:11:26
för jag kom på att jag har världens bästaste och vackraste kille!
Nu kan jag sova gott ändå!

kjedhklwqefblqwfb qwbhfwfhbjfbjfbjfbjbjcb cekfqkdö

2010-11-10 @ 22:00:27
Just nu är jag riktigt arg utan någon anledning. Eller jo kanske, men känns inte behövligt att nämna det på bloggen. Nu är mamma inne på mitt rum och snackar babyspråket med mina marsvin och jag får daaaaaaaaaaaaaaamp! GÅ UT!
ölashföakjsfhgkfksfjbkljfbklbfö GAAAAAASH

Har nyss spelat upp ett etiskt dilemma...

2010-11-10 @ 11:38:33
med Elvira Kihlgård. Och vet ni vad jag fick?? VG+!
Och det var jag inte alls förberedd på. Trodde att jag högst skulle få ett godkänt. Går så sjukt bra i skolan för mig nu faktiskt. Apropå 9an så slet jag som en häst vill jag säga!!!!

Ikväll ska jag...

2010-11-06 @ 18:21:40
åka hem till Lovisa Nilsson. Där väntar gamlingarna från högstadiet. Jag hoppas kvällen blir mysig och jag antar att vi har mycket att prata om. Vi har ju somsagt inte pratat sen skolavslutningen. Höhö...
Ikväll har jag den här tröjan och mörkblåa midjejeans. Har dock ingen bild på mig. Känner inte heller för att ta kort på mig själv. Julia fastnar aldrig på bild förstår ni ;)

Mamma ♥ Simon ♥ Julia = Allt

2010-11-05 @ 15:45:51

Kommit hem från Simon för en stund sen. Somnade i soffan och vaknade av att Beverly Hills var på.

Skutta in i duschen och kände mig sjukt ofresch. Heheh...

Ikväll innan idol så ska jag och mamma ha mamma & dotter kväll. Ska åka och käka nått gott någonstans i Örebro. Mysigt vill jag säga! Jag och mamma på Disneyland!

Skolfotona har kommit...

2010-11-04 @ 12:05:37
Ursäkta, men hur fan har jag huvudet? ;s
Sämst bildkvalité föresten!
Nu snart ska jag träffa Hanna Madheim och Fanny Fallén. Dom har jag inte träffat på evigheter, vilket betyder att jag saknar dom rejält!!!
Dels fyller min älskling 16 år idag. Så jag ska åka till honom runt kl. 4 och sjunga med mina ljuva stämmor.
Dusch dags. BYEEE

Några "vackra" bilder från Halloweenfesten

2010-11-04 @ 11:59:24
Bilderna är dock tagna från Hanna Roos och Emma Holmsten.

Partyfixande inför kvällen

2010-11-02 @ 11:31:29
Ikväll nångång kommer Emma Holmsten hem till mig. Sen bär vi oss av på maskeradfest. Jag ska nämnligen vara någon blandning mellan Emo och Punkare höh. Emma ska vara nått liknande också.
Jag kan säga att jag är grymt kreativ just nu för tillfället. Dock är jag inte klar än med mitt mixtrande. Bilder kommer nog senare ;)