Projekt arbete - skolan

2011-05-30 @ 23:31:57
Dagen började med att vi kollade en sevärd miljö film på bio men den var så långtråkig så jag somnade i biostolen på Roxy... Gick vidare och hade lite introduktion på hållbar utveckling och om hur veckan framöver lyder. Gick från hur ointressant till super intressant, eller snarare kul. Ska nämnligen stå ute på stan imorgon och bjuda folket på sockerkaka och saft. Ska jämföra ekologisk sockerkaka och vanlig. Jag fick uppgiften att baka den ekologiska sockerkakan, och Elin fick lite lyxigare, färdig sockerkaka. Men men. Det blir nog en roligare vecka än vad jag hade trott. Kom förbi och ta några smarriga bitar som är bakade av mig och Elin vettja! Värt, du får det ju gratis!?

Mami, I love you ♥

2011-05-29 @ 18:24:20

Don´t make it worse than what it is. Let us be alone about the love and stop making me crazy

2011-05-29 @ 17:25:23

Lyckat?

2011-05-26 @ 18:15:21
Matten sket sig... får göra om två delar från nationella på måndag. Potenser och sånt skit om jag ska vara mer djupgående.
Å andra sidan så är jag i stort sätt helt nöjd med resten av mina betyg, vill säga att det är nått ynka godkänt, flera ton med väl godkänt och kanske 4-6 mycket väl godkänt. Detta känns mycket bra för att vara lilla jag. Har fått mycket bra beröm de senaste veckorna och det går faktiskt bra nu, förutom matten... kanske.

Sunny day

2011-05-25 @ 17:11:12

Det går bra nu

Tisdags kväll

2011-05-24 @ 22:25:18
Känns som att hela taket ska lyfta snart från huset. Ni andra har väl märkt av det antar jag, men var tvungen att skriva det, iallfall.
Nu har jag inget kvar i skolan alls och det är snart sommarlov, har gått för fort för att jag ska förstå det... Men såklart så är det de bästa på året nästan, skolavslutning och sommarlov.
Kollade nyss på remember me och låg redan i sängs förren k.21. Guld.
Nu släcker jag snart lampan. Ska bara ringa simon tror jag.
Juste, nationella idag... ett ord räcker, BAJS
Hemsk bildkvalité... skit samma!

Julia Mård 18 år

2011-05-21 @ 11:00:28
Var på 18-års fest igår i örebro med massa trevligt folk! Jätte bra var det! Hade på mig ett svart kort linne med lite "trådar" på ryggen och svarta byxor med brunt stort skärp. Hade inga kläder för tillfället, men dög bra! Drog sen och jag åkte hem till min man och sov där. På morgonen så fick jag åka hem igen, ingen lust att kolla fotboll idag riktigt. Iallfall spelar han mot forward idag och han är bäst!
Hitta ingen annan bild på Mård på min dator, får duga!

Jag har världens finaste kille ♥

2011-05-18 @ 22:44:46

Träning-3

2011-05-18 @ 21:52:54
Idag blev det handboll på ekäng utan regn. Blev som i måndags, särdragning och match och lite annat smått och gott. Men jag suger verkligen och hehe... jag har faktiskt en anledning, jag har varit målvakt mer än halva mitt handbollsspelande. Men jag ska försöka jobba upp mig och tänka positivt. Ni kanske ser det... En jäklans massa tränings inlägg nu här framöver. Får väl se hur länge det håller sig...

Träning-2

2011-05-17 @ 22:20:03
Plusjoggen idag med skolan! Det inkluderar jag som egen träning! Sprang 5 km i karlslundsspåret och tävlade. Kom 3 av alla ettor på plusgymnasiet (2a av alla tjejer) om man ska vara mer skrytsam. Hahah.. nejdå. Men det var riktigt jobbigt med backarna, dog näst intill... Men jag sprang på tiden 28.44 och det var 1 minut bättre än vårruset! Tror jag bör sätta igång med löpträningen snart, kanske...
Imorgon är det träning igen i ekäng. Får se om min kropp tål det! Nog om det... har en faslig träningsverk i hela min kropp.
Bild från Vårruset med Hanna Strömberg!

Träning-1

2011-05-16 @ 23:03:22
Träningen gick väl sådär bra tror jag. Körde lite särdragningar och sen match och lite annat idag i regn i ekäng.
Dock är jag inte så jävla bra en, men om jag inte tappar tålamodet så vet jag att jag kommer klara detta! För en Julia utan handboll, det existerar inte... Eftersom att jag redan har känt på den smärtan så vet jag att min kropp inte kan vara i styr riktigt.

Handbolls premiär!

2011-05-16 @ 10:34:36
Idag efter skolan möter jag upp Carola Kamel. Tar bussen till Ekäng vid Tullängskolan. Kör handboll ute på gräsplan. Så sjukt efterlängtat!
Har lite ångest över att jag inte kommer få vara med på Järnvägen cupen. Är en av årets roligaste cuper. Har alltid varit med och spelat och det kommer inte bli så i år, tyvärr.
Träningstiderna har verkligen inte passat in nu senaste veckorna efter uppehållet. Har därför tränat hemma. Men handbollen har kommit på efterkälken igen. Men nu jäklar så ska handbollen och ÖSK stå i fokus för mig, känner mig väldigt tom utan de annars. Jaja... nu ska jag egentligen inte klaga för nu ska jag börja träna igen! Imorgon ska jag vara med på plusjoggen och springa 5 km. Finns två klasser, tävla eller motion. Kör tävla!

Morsdag present kanske?

2011-05-16 @ 10:24:44
Har aldrig brytt mig om morsdag direkt, men idag så hade vi fokus på floating på spa lektionen. Alltså floating är när man ligger i en tank med 1000 liter vatten och 450 kg salt i. Känns som att man flyger för att man kan slappna av så mycket. Super bra! Men jag hade tänkt mig ett myspaket till henne på hälsokällans spa. Vad sägs som det? Dock vet jag inte när morsdag är men, det är väl snart antar jag....

Fredag, lördag och söndag

2011-05-15 @ 18:46:47
FREDAG Var hos Sara Matsson då den tjejen och Nathalie hade fyllt år och bjudit hem massa skönt folk. Ah det var kul iallafall. Mycket lyckat!
LÖRDAG Åkte till stallet vid 11 tiden och tog en skritt tur ute. Så skönt så att bara få komma ut och inte göra något liksom...
Senare så åkte jag hem till Simon. Där var Wille också. Gick till ishallen och kollade finalen. Gick hem och tog en glass på vägen. Blev grillat där efter. Skulle egentligen tillbringat kvällen med dem hos Malin Mathisen med annat gott folk, men hade inga cyklar för att ta oss dit tyvärr. Men hade mysigt ändå och kollade lite på esc och lite film på det också. Somnade gott sen iallafall.
SÖNDAG Vaknade upp av blöta pussar i hela ansiktet. Simon sa att jag ville ha hund, och då så skulle jag lära mig hur en hund kan beté sig. Knasboll. Spelade cs efter och tydligen är jag kung redan nu. Känns bra. Åkte hem sen vid 2 tiden. Käka och åkte till stallet sen med mamma o palle. Red på banan och Keelord gick riktigt fint i slutet! Riktigt lyckat. Fick inga bilder på det direkt när han går fint. Kameramannen hade tröttnat efter halva passet. Höhö....
Nu slappar jag i sängen och har lite godis brevid mig. Blir varma mackor ikväll med mamma. Sen ska jag antagligen hem till Simon igen och sova där. Imorgon väntas skola och första handbollsträningen! Hur glad???

Igår = Toppen

2011-05-11 @ 23:41:57
Bild 1; Åkte med Nathalie och Fhelicia till Sveas och glassade lite. Tog en sväng till sjöparken och mötte dessa killar. Spelade fotboll och hade det grymt!
Bild 2; Var hemma ENSAM = grymt skönt (det är inte acne på bröstet! Soleksem, känslig)
Bild 3; Var på stan med Ida och glassade runt efter skolan. Hur skönt?
Bild 4; Sov hos min käre man. Antar att han inte läser min blogg, heheh..

Who said summer?

2011-05-10 @ 15:22:35
Hade nationella prov idag, engelska. Gick sådär. Inge vidare... Slutade efter det och drog med mig Ida på stan. Hon köpte en fin present till sin syster och sen glassade vi lite.
Nu ska jag ta en sväng till sveas och träffa Nathalie och Fhelicia. Känner att pengarna rinner iväg. Ajaj!
Behöver inte nämna vädret. Alla vet väl?

Vilket kap!

2011-05-05 @ 18:03:21
Rearearea jag måste reagera!
Gick hem på 500 riksdaler. Annars skulle det ha kostat 800 riksdaler sammanlagt!
Nu måste jag ju ut och löpa också, såklart....