Mina OMDÖMEN! Alla är inte satta ännu dock

2010-11-19 @ 09:55:03
Omdöme för:EN1201SPA10(Engelska)    Senast ändrad 2010-11-18 av Li Jonsson
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Prognos: G Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt. För att nå betyget Godkänt som slutbetyg krävs att samtliga mål för betyget Godkänt uppnås. För att du ska ha möjlighet att nå de högre betygen krävs att du övar dig i: - att förstå innehållet i tydligt, regionalt färgat tal om ämnen som inte är helt obekanta (Höra). - att muntligt både utan och efter förberedelse delta i samtal om bekanta ämnen (Tala). - att kunna läsa och förstå texter och skönlitteratur (Läsa). - att skriftliga framställningar kännetecknas av klarhet, precision och variation (Skriva).
Omdöme för:ESV1201SPA10(Estetisk verksamhet)    Senast ändrad 2010-11-18 av Gabriella Lundvall
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
ESV 1201 Prognos: För högre betyg än Godkänt (VG) Du har under kursens gång påvisat kreativitet, analysförmåga och självständighet. Utifrån ovanstående formulering bör du fortsätta kursen på samma sätt och har därmed chans att nå de högre betygen. Tänk på att kursen är lång och det gäller att fortsätta vara lika kreativ och analyserande som du har varit för att behålla betyget kursen ut, samt att alla mål för Godkänt måste uppfyllas.
Omdöme för:HNDL1203SPA10(Handel)    Senast ändrad 2010-11-17 av Jenny Abrahamssson
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
Prognos: För högre betyg än Godkänt (VG & MVG) Du har hittills under kursen påvisat självständighet, en god ämneskunskap och förmåga att omsätta din kunskap till handling. Utifrån ovanstående formulering bör du därför fortsätta kursen på samma sätt och har därmed chans att nå de högre betygen. För MVG behöver du fortsätta att utveckla din analysförmåga genom att kritiskt granska och ifrågasätta kunskap samt koppla dina reflektioner till relevant teori. Observera att detta är en bedömning som grundar sig på det du hittills presterat. Omdömet skall alltså inte betraktas som ett slutbetyg!

Omdöme för:IDH1201SPA10(Idrott och hälsa)    Senast ändrad 2010-11-17 av Frida Karbing
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
VG/MVG: Du har under kursens gång visat på analysförmåga och självständighet, t.ex i utförandet av olika fysiska aktiviteter. Du har även visat på analysförmåga genom att du kan diskutera friluftslivets värden för människors hälsa.Observera att detta är en bedömning utifrån de mål som hittills behandlats i kursen.

Omdöme för:MA1201SPA10(Matematik)    Senast ändrad 2010-11-12 av Murat Thomas Alp
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt Exempel på moment är: Eleven ska förstå hur matematiska problem relateras till honom/henne bland annat med hjälp av anpassade genomgångar och tillämpade uppgifter. Eleven ska ha förbättrat sin tolkning av reella tal, genom att kunna skriva och beräkna tal i bråk- och decimalform, procent och negativa tal För att nå betyget Godkänt som slutbetyg krävs att samtliga mål för betyget Godkänt uppnås. För att du skall ha möjlighet att nå de högre betygen så krävs generellt sett att att du övar dig i kritiskt tänkande, självständighet och reflektion. Exempel på kriterier som krävs för de högre betygen är: Eleven ska använda matematiska begrepp, beräkningsmetoder, exempel och tillvägagångssätt för att formulera och lösa olika typer av problem. Eleven är säker i olika slags beräkningar och visar lösningar av olika typer av problem samt använder sina kunskaper från andra områden i matematiken. Eleven formulerar och utvecklar problem, väljer övergripande beräkningsmetoder och exempel vid problemlösning samt visar en klar tankegång med korrekt matematiskt språk. Eleven värderar och jämför olika metoder, drar slutsatser från olika typer av matematiska problem och lösningar samt bedömer slutsatsernas rimlighet och giltighet.

Omdöme för:NK1201SPA10(Naturkunskap)    Senast ändrad 2010-11-18 av Gabriella Lundvall
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
NK A 1201: Prognos: (G) Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt. Exempel på moment som du har uppnått och som ligger till grund för betyget Godkänt är: Eleven beskriver ekologiska fakta och begrepp. För att nå betyget Godkänt som slutbetyg krävs att samtliga mål för betyget uppnås. För att ha möjlighet att nå de högre betygen så krävs generellt sett att du visar på samband, inför begrepp och teorier samt reflekterar.

Omdöme för:OMV1209SPA10(Omvårdnad)    Senast ändrad 2010-11-15 av Frida Karbing
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
Godkänt: Du har utifrån kursens upplägg nått delmål som är kopplade till kriterierna för betyget Godkänt, tex. genom att du redogör för tecken på vanliga sjukdomstillstånd samt ger exempel på undersökningsmetoder, behandlingar och förebyggande insatser. För att du ska ha möjlighet att nå de högre betygen krävs generellt sett att du övar dig i kritiskt tänkande, självständighet och reflektion.

Omdöme för:SOMS1201SPA10(Social omsorg)    Senast ändrad 2010-11-15 av Frida Karbing
Personlig utveckling, våra värderingar och spelregler
Kommentar:
Kunskapsutveckling
Kommentar:
VG/MVG: Du har under kursens gång påvisat analysförmåga, självständighet i ämnet, t.ex genom du ger exempel på och reflekterar över värdekonflikter som kan uppstå inom arbetslivet. Utifrån ovanstående formulering bör du fortsätta kursen på samma sätt och har därmed chans att nå de högre betygen. Observera att detta är en bedömning i nuläget utifrån de uppgifter som hittills genomförts i kursen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback